Projekt Open Rails

Taky ne, to je právě zvláštní jev, který právě řešíme s kolegou. Ale on na to 100% příjde, pak tady napíšu a věřím, že to bude taková hovadiny, že se budem divit. Je zajímavé, že když odblokuji knihovny a odsunu si Monogame na vedlejší disk, kvůli klasickému OR a pak je vyměnim zpět už Monogame jede. Když jej smažu a znova rozbalím, musím odblokovávat knihovny znova.

Nerozbaluj to WiRARem, rozbal to v TCMD a bude klid. To už tu taky bylo. (Samozřejmě TCMD spuštěný pod správcem systému.)

Ono som to taktiež nehovoril tebe, ale ešte k predošlému prípadu.

Já se ti Deme z celého srdce omlouvám, ale nemohl jsem z průběhu diskuze tušit, že utroušené moudro nebylo určeno mně... :p
Stačilo použít jméno toho, koho se rada týká, a byl bych zticha jako myška. ;)

@dem : je to také jednoduché. Ak sa vyjadruješ ku konkrétnemu príspevku, tak ho môžeš citovať, alebo aspoň tú časť ku ktorej sa vyjadruješ, inak ak len všeobecne priamo konkrétnej osobne tak je tu tzv. zavináč ... to je to malé a v krúžku ... vyzerá to asi takto: @ a píše sa to stlačením kláves pravý Alt + v
V tom prípade je adresát Tvojho komentára úplne jasný a nemôže dôjsť k zbytočnému nedorozumeniu.

@Venny : stačilo nereagovať . Človeku s takou reputáciou ako máš ty sa nepatrí strápňovať.

Vrazíš příspěvek ohledně DLL doprostřed dialogu o nedostupnosti uložených pozic v OR. Zopakuji znovu - netušil jsem, ani jsem nemohl tušit, že odpovídáš na něco úplně jiného. Myslím si, že jsem ti odpověděl naprosto korektně (1436), protože jsem předpokládal, že se vyjadřuješ k problematice uložení a obnovení pozic. Z tvé strany stačilo nereagovat nebo použít v příspěvku jméno, komu je komentář určen, popsat téma, k čemu se vyjadřuješ atd., viz Tax (1445). Měl jsem za to, že člověk takového formátu a významu mezi zdejší sešlostí na fóru bude s těmito zásadami komunikace obeznámen.
A co se týče tvého posledního příspěvku (1446), na tvém místě bych s podobnými poznámkami vystupoval velmi, ale opravdu velmi opatrně. Více popudliví příslušníci zdejší komunity by se mohli šíleně urazit. Někoho by ale mohlo zajímat, co jsi vlastně napsal původně, než jsi text upravil v úplně jiném smyslu... :confused: A nic jsi tím nevylepšil.
Jinak Ti přeji poklidné a příjemné prožití Vánoc a mnoho inspirace pro další tvorbu.

Vôbec ti nenapadlo, že ty si vrazil príspevok do riešeného problému ? Ako ti vravím nechaj toho. Takéto falošné správanie mne osobne vôbec nie je pochuti.....ťahať do toho ešte pokrytecký pohanský sviatok potom ako si sa naoko ospravedlnil a urobil zo seba inteligenta, tak toto fakt nie. Kašli nato.

p.s: ďalší ašpirant na ignore user......:rolleyes:

Páni prosím Vás s akými FONT-ami dokáže OR pracovať v kabíne? ... Skúšal som aj ORTSFont ( 5 1 "Quartz" ), ktorý je digitálny ale to skôr tak na českú kabínu 36x. No pre slovenskú by bol najlepší LED Board, ktorý akosi nechce vziať. Na ukážku prikladám obrázok, ktorý myslím.

mp1_led-board_1.jpg

Dokáže, sám to používám. Musíš ten soubor s fontem stáhnout a přes pravý tlačítko myši nainstalovat.

Fonty fungují na ukázku jsem použil font LCD5x8H (zvětšil jsem ho schválně abys ho viděl )
zde screen
font.jpg

A zde ukázka ze zápisu z CVF, názvy fontů najdeš ve šložce Písma, a jak píše Icik , fotn musíš nainstalovat, ale pak se podívej jaký název má po instalaci :)

zapis.jpg

Áno ďakujem, už som aj našiel font zodpovedajúci jakž takž tomu čo tam má byť ORTSfont ( 6 0 "FlynnTerm" ) . Viem že Fonty Fungujú len som si myslel že OR si berie nejaké svoje a nie z PC užívateľa. Takže vďaka za rady :)

Zkoušel jsem OR mono na trati 180/183 a tam i bez omezení FPS žádné cukání není. Zvláštní.

Je to zvláštní. Mě cukají jen velké trati - BP a 321. Je úplně jedno, kde je vstupní bod (velká stanice / volná trať) - na rozdíl od klasického MSTS.
Uvidíme, co přinese budoucnost.

Zdravím. Nevie niekto vyriešiť tento problém? Už som skúšal snáď všetko. V Con Builderu mi vozne vôbec nezobrazí len názov ako vidno na priloženom screene. A v hre sa za rušňom nezobrazia vôbec. Neviete ako to mám opraviť?
Chyba.png

Back
Nahoře