Projekt Open Rails

Miky945 napsal:
Takže,Luhačovice jedou,CR343 taky,CR340 a BP ve verzi z února 2012,kterou mě dal Zbyněk na slezině ne. Asi to bude tím že jsou udělány změny v souboru sigscr.dat!
Moje trať 036 taky nejde a Jihlava - Brno taky ne.

Rozhodně ale musím říct že je to naprostá pecka! Jen teda dost válčím s průběžnou brzdou :D

Moc se mi líbí, že jde hýbat pohledem na stanovišti ale ten efekt kazí to, že se mi nepohybuje jen pohled po stanovišti ale i výhled ven.

Jen tak dál!

Naposled editoval moderátor:
Vypadá to, že problém je vyřešen. Pokud bude testování úspěšné, objeví se to v opravném release - doufejme že v krátké době (opravuje se ještě pár chyb).

Môžem sa teda spýtať aké trate fungujú a aké vozi? Ďakujem :)

Nejedou mi tratě 310, BP, 150 (ŽSR). Naopak fungují Luhačovice a ŽSR 130.

Pokud budete zkoušet multiplayer na localhostu (127.0.0.1), nezapomeňte zrušit logování, jinak bude víc instancí přistupovat ke stejnému logu a to se jim nebude líbit :-)

Zpráva z vyšetřování nefukčnosti některých tratí (omluvte strohou informaci, není to moje specializace, opravuje předchozí info):
některá návěstidla nemají správně definované příslušnosti k traťovému úseku. Opět se potvrzuje, že MSTS dokáže přežvýkat leccos. Je hotová oprava, čeká se na opravy dalších chyb. Release bude co nevidět!

Error: System.AccessViolationException: Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
at ORTS.OpenAL.AlInitialize(String devName)
at ORTS.ALSoundSource.Initialize()
at ORTS.ALSoundSource.MuteAll()
at ORTS.World..ctor(Viewer3D viewer)
at ORTS.Viewer3D.Initialize()
at ORTS.RenderProcess.Initialize()
at Microsoft.Xna.Framework.Game.Run()
at ORTS.Viewer3D.Run(BinaryReader inf)
at ORTS.Program.<>c__DisplayClass8.<Start>b__7()
at ORTS.Program.Start(UserSettings settings, String[] args)
at ORTS.Program.Main(String[] args)

Toto mi teraz píše, hovi 5 minút predtým mi OR išlo normálne.

tak 310ku už jsem rozchodil ,ale vypadá to tak,že že moje slabší PC už nebude stačit na krásnou grafiku a vyšší FPS,protože ve všech tratích
mi nestíhá zvuk a po 5 minutách se stratí i koleje a objekty .
Takže budu muset opět šetřit do prasátka:D

CR_340 taky akorád-návestidla se znázorňují,ale ukazují stůj.
Co se týče BP tak únorová verze s opravenou databází v Kolíně jede taky,ale návěstidla se nezobrazují.
Jen pro info.
Mirek

Zobrazení návěstidel závisí na místě, kde se pohybujete. Některé stanice budou OK, některé ne. Snad se to vyřeší...

Musím s radostí konstatovat, že na verzi OR-X funguje i moje naprosto šílená trať 251, včetně většiny návěstidel. Trať je mixem stařičkého kolejiva RailWork, X-Track 3.10 a základního kolejiva, totálně překopaného a doplňovaného Tsection.dat a přesto funguje.
Pokoukání - nádhera, FPS o 5-15 lepší, stabilní.
Trať doposud fungovala po verzi 7, pod 8 ne.
Velké díky tvůrcům projektu...

Ahoj. Zkousel jsem moji 086 a "funguje". Navestidla zobrazuji spatne navesti. Ke vsemu se prisvecuje bila. Treba na dvousvetelne samostatne predvesti mi sviti bila pod stitem a blika zluta. Zelena je zhasla... Dokonce i STUJ mi sviti s bilou. Verze V- 0.8.0.1251

Ja by som sa chcel zasa opýtať, že či niekomu "blbne" kabína u všetkého možného... Prepínače a ručičky sa mi nezobrazujú, mám len čistý xxxcab_front. ďakujem za odpoveď
P.S.: reinštal ORka mi nepomohol.

Doporučuji sledovat výpis v konzole, resp. soubor OpenRailsLog.txt (na ploše), kde je (mimo jiné) uvedeno, které problémy při načítání dat nastaly. Je možné, že některé ukazatele nebo jejich parametry nejsou podporované. Podpora dalších ukazatelů se bude řešit postupně (vzhledem k velkému množství lokomotiv z dílen nadšenců).

Projekt Open Rail - dveře

Hlásím problém s otevíráním dveří. Klávesa Q (otevři levé dveře) otevře správně levé dveře u "běžných" vozů, u otočených však otevře pravé dveře (ve směru jízdy). Problém nastává např. s jednotkou RegioNova Trio.

Open_Rails_2012_10_10_06_20_37.jpg
Open_Rails_2012_10_10_06_20_56.jpg

Back
Nahoře