Projekt Open Rails

Tak někdo, kdo umí anglicky, napiště požadavek. Já bych si to moh leda přeložit Googlem :D

Naposled editoval moderátor:
regedit77 napsal:
Toto můžou vyřešit pouze chalani od Open Railu úpravou skript ( na přání ).

Skripty nejsou dány natvrdo, ale píše je někdo ze stavitelů tratí, nebo modelářů, prostě uživatel, který pomocí nich naprogramuje chování návěstidel.
MSTS, nebo OpenRails tyto skripty pouze interpretuje. "Chalani" od OpenRails nebudou dělat žádné skripty na přání, ale by mohli docílit toho, aby skripty zpracovávali stejně jako MSTS. Pak všechno začne fungovat a nebude potřeba žádná výměna návěstidel. Pak by ani obří tratě nemusely být pochovány pro MSTS...

Můžu se zeptat kde je chyba? Jenom vim že mi to hlásí něco s lokomotivou... :(

No vzhledem k tomu, že tam máš "Select lotcomotice UNKNOWN" tak asi nemáš potřebný vozidla.

OR si sahá pro soubory do MSTS takže potřebná vozidla musíš mít tam.

To je úplně jedno, kde to máš, to s tím nesouvisí. Podstatný je to, že v MSTS musíš mít potřebná vozidla aby si pro ně OR mohl sáhnout a ty tam ty vozidla nejspíš nemáš.

já je mám, zkoušel sem aktivity které sou i mnou vytvořené a vůbec nechtěli jet

Tak zkus spustit aktivitu přes Train Store, pak MSTS vypni a spusť to znovu přes OR.

Zdravím, taky se Vám ve Windows 8 zvedlo fps?..budu testovat, ale vypadá to že to bude jenom lepší:)

Na stránkách OpenRails je ke stažení nová experimentální verze stažení zde. Na rozdíl od předchozí, v téhle už lze zařadit neutrál, i když se vozidlo pohybuje.
Údajně v ní také provedli úpravu návěstidel. Mohla by nějaká dobrá duše vyzkoušet, jestli v návěstních skriptech Jiřího Poláka, pořád svítí navíc bílá (viz diskuze výše)? U mně se neprojevuje, ani neprojevovala.
díky...

Já teda nevim ale po stáhnutí nejnovější experimentální verze mi nejde za jízdy ani vyřadit směr a návěstidla svítí pořád s bílým světlem.

Jojo souhlas s Hyndou , verzi už máme taky odzkoušenou a dokonce už funguje objetí soupravy + zapojení vzduchu ,škoda že ty návěstidla tak zlobí ještě ,ale časem to bude lepší

Při hraní jedné aktivity na mě vyskočila hláška, že jsem něco udělal atd. Jak ji mám odklepnout? Všechny možnosti selhaly. Bylo to na Win7. Bylo tam tlačítko Close and resume, ale nešlo na nic kliknout.

Back
Nahoře