Projekt Open Rails

To budeš mať ten istý problém čo ja. Grafárna sa reštartuje, lebo nestíha načítavať. Len v mojom prípade tomu fakt nerozumiem, pretože grafiku mám silnú. Tam bude niekde problém.....

Naposled editoval moderátor:
Zdravím páni.Mám jednu otázku.Default verziu spustím cez ORvX v pohode nemám žiaden problém.Ale ked pustím BP alebo 321 tak mi trat načíta ale mám nefunkčnú klávesnicu respektíve reaguje zle.Dá sa tento problém nejako odstránit?Alebo mi zostáva stiahnut si len nejakú inú trat.Vdaka za radu.

MANOS66 napsal:
Zdravím páni.Mám jednu otázku.Default verziu spustím cez ORvX v pohode nemám žiaden problém.Ale ked pustím BP alebo 321 tak mi trat načíta ale mám nefunkčnú klávesnicu respektíve reaguje zle.Dá sa tento problém nejako odstránit?Alebo mi zostáva stiahnut si len nejakú inú trat.Vdaka za radu.

Myslím, že tyhle veletratě OR nezvládá.
Zkus moje tratě
nebo
Tratě Jiříka TK
Sice jsou podstatně kratší, několik desítek km, ale pod OR by měly fungovat.

Já jsem na 321 jel úplně v pohodě. Máš nejaktuálnější verzi X.1502?

Hynďa napsal:
Já jsem na 321 jel úplně v pohodě. Máš nejaktuálnější verzi X.1502?

Ano mám.Načíta mi to bez problémov,zvuk ok,FPS v Košiciach 30-40 ale proste klávesnica nereaguje.

To Vidlák:Ok skúsim.

Zdravím. Mám takový problém. Trvá už od začátku vývoje OR. Jedná se o soupravy. Načte mi to *.con jen s některými lokomotivami. Třeba 363,851,749,731 ale ostatní jako třeba 230,750,754 mi to neukáže. Když to zkusím ve starém MsTS + TrainStore, tak vše funguje správně.

Díky za reakce.

Tak zdarec páni.Neviem ako sa mi to podarilo ale rozchodil som BP.Jediné čo som spravil bola nová inštalačka zo zálohy.

Ešte by som sa chcel spýtat.Ako vkladáte obrázky priamo do príspevku.

Najprv nahraj obrázok na nejaké uložisko. Mne sa dobre osvedčilo http://jpeg.cz/ Dáš zmeniť rozmery. Daj 800 pix. Po nahratí obrázku ti vyhodí odkazy. Je na tebe či si vyberieš len náhlad, alebo rovno celý obrázok. Odkazy používaj Do fóra (BBCode), tie potom len nakopíruješ do príspevku a hotovo.

Zdravím tak stiahol som si obe verzie OR aj experimentálnu aj v 0,8 a ani v jednej mi nejde spustiť trať 321. Preto sa chcem spýtať lebo nedočítal som sa že či ide alebo nejde v aktuálnom OR. DAkujem

Mě 321 v aktuálním šla... Zkoušel jsem tam naklápění oblouků mezi Děčínem a Ústím

Dík už to ide, je trochu nereálne to dymenie z komína 754 - ky ale to nakláňanie je úplne super! Škoda že chlapci nezapracovali aj na nejakom pohybe kabu kde by to bolo cítiť že sa nakláňa.

Pandabanda napsal:
Dobry den, mohl by mi někdo prosím pomoci? dnes jsem objevil na internetu utilitu Open rail, nevahal jsem a stáhl jsem si ji do sveho pc a postupoval podle návodu. Instalace proběhla v pohodě ale jakmile si zvolim trat vyskoci mi tato chyba, viz. obrazek. Poradíte mi čím by to mohlo být.( jedná se o verzo OR v08. http://jpeg.cz/images/2013/04/01/AaZTN.jpg

Zdravím,
zkusil bych experimentální verzi na http://openrails.org/ - od poslední vývojové verze se leccos změnilo. Pokud to nepůjde, zkuste testovat nejprve originál MSTS tratě.

Zdraví

MP

Zdravím. Jezdíme BPčko a jel jsem z Prahy a dojel do Lysé, kde mi to spadlo. Chci se zeptat, zda nevíte čím to je, jestli rychlostí PC, nebo tak podobně. Na trati jsem měl okolo 100FPS. Zde zasílám chybovou hlášku. Nebyl jsem jediný komu to padalo. Děkuji moc za rady a byl bych rád, kdyby se to v následujících verzích opravilo.
b5de9484316ff0615b9ec18a638d0d14.jpg

Pochybuji, že by to bylo rychlostí PC. Vzhledem k tomu, že se jedná o chybu na specifickém místě tratě, pravděpodobně půjde opět o chybu v trati nebo v databázi návěstidel / traťových segmentů, kterou MSTS dokáže přehlédnout. Pokud je mezi vámi někdo vybavený angličtinou, můžete toto chybové hlášení (s připojením souboru OpenRailsLog.txt z plochy) umístit na https://launchpad.net/or. lepší řešení v tuto chvíli nemám.

Ahoj,

jak to vypada s OpenRails route editorem? Vyviji se nejaky, nebo je to mrtve?

Dik.

Back
Nahoře