Projekt Open Rails

Tady jsou screeny, jde o trať 036 www.trat036.cz (global BP)
To samé mi to ale dělalo i v tratích 310 a 240 (global Xtracks)
Nejde o jízdu na obsazenou kolej. Cesta je postavená vedle vozů (jako při objíždění).
Ten OpenrailsLog.txt si mám udělat? Jsem asi blbej ale nemůžu ho najít :eek:

Mockrát díky za pomoc

Naposled editoval moderátor:
Ten OpenrailsLog.txt si mám udělat? Jsem asi blbej ale nemůžu ho najít

Na plose neni?

No fakt ho tu nevidim. Jestli já ho omylem nesmazal při nějaký čistce

Neviem čo sa plašíš. Ten log sa ti automaticky vytvorí pri každom spustení.....(pokiaľ ho nemáš)

Prošel jsem na ploše ikonu po ikoně, nechal vyhledat název souboru v počítači a nemám ho. A to už jsem pustil OR mockrát.

Hynďa napsal:
Prošel jsem na ploše ikonu po ikoně, nechal vyhledat název souboru v počítači a nemám ho. A to už jsem pustil OR mockrát.

V OpenRails, ve spouštěcím menu, vpravo dole je checkbox "logging". Pokud není zašrtnuto log soubor se nevytváří.

Jééé no jo! A jsme doma! Díky :)

Tak v tom případě přikládám záznam znovu - screeny a OpenRailsLog.txt
Jak jsem psal, trať 036, www.trat036.cz (ale dělá to i v jiných tratích). Zachranná brzda se spustí při vjetí na první výhybku proti hrotu.

Vyšla nová verze OR 0.9. Zde se můžete podívat, co je nového:

Můj problém se záchranou brzdou ale přetrvává :(

Čau, můžu se zeptat - Taky se vám po instalaci OR např. u ešusů změní ovládání tak, že brzdit již nejde kombinovaným ovladačem A/D, ale brzdí se klasicky ů/§ ?
A taky mi vypadl u elefanta ten pištivý zvuk při rozjezdu, nevíte co s tím?
Díky
OR bych smazal, kdybych neměl monitor 16:10 a neměl na něm MSTS rozpláclé...

loparyis napsal:
Čau, můžu se zeptat - Taky se vám po instalaci OR např. u ešusů změní ovládání tak, že brzdit již nejde kombinovaným ovladačem A/D, ale brzdí se klasicky ů/§ ?
A taky mi vypadl u elefanta ten pištivý zvuk při rozjezdu, nevíte co s tím?
Díky
OR bych smazal, kdybych neměl monitor 16:10 a neměl na něm MSTS rozpláclé...

Spíše bych řekl, že je to ještě nedokončeným ovládáním. U tramvají v OR je to obdobné jako s tím ešusem. Dočkej času.

Je to tak, vyčkejte. Různým částem OpenRails se věnují různí lidé a těmto různým lidem zasahují do jejich různých životů různé události. Právě autor brzdového systému už pro ORTS neprogramuje, ale přichází další a ten se musí s kódem seznámit a pak teprve změny aplikovat.
Každopádně pokud byste věděli o někom, kdo je anglicky relativně zdatný, umí programovat a baví ho fyzika nebo chování vozidel, ozvěte se...

loparyis napsal:
...OR bych smazal, kdybych neměl monitor 16:10 a neměl na něm MSTS rozpláclé...

Já mám taky monitor 16:10 a s MSTS nemám problém, v menu monitoru nastavím poměr stran na 4:3 a je po problému.

Amazon napsal:
loparyis napsal:
...OR bych smazal, kdybych neměl monitor 16:10 a neměl na něm MSTS rozpláclé...
Já mám taky monitor 16:10 a s MSTS nemám problém, v menu monitoru nastavím poměr stran na 4:3 a je po problému.
Presne tak, kto chce, tomu to funguje tak, ako má. Ak fičím na D-Sub VGA, opatrím si monitor Samsung, ak na HDMI alebo DVI a keď chcem fičať na noťasovi, tak sa vyhýbam aušusu z hypermaretov a zásielkových služieb, pretože to nie sú notebooky a počítače, ale spotrebná elektronika so všetkými nevýhodami, ktoré človek pri nákupe z retailu má :D

Tak jsem se přes Catalyst Control Center (ASUS HD7750) dostal k vlastnostem mé digitální plochy.
U pole "Změna měřítka obrazu" mám zaškrtlé "povolit změny měřítka GPU", ale už se mi nestane aktivní políčko "zachovat poměr stran" a místo toho mám trvale zaškrtlé pole "přizpůsobit velikost obrázku celé ploše displeje".

01.jpg

loparyis napsal:
Tak jsem se přes Catalyst Control Center ...

Nenapísal si, či si pripojený cez kábel D-Sub VGA alebo cez DVI ...

Ja mám grafiku Sapphire 5670 - teda nič moc a funguje to cez DVI dobre, cez HDMI divne a cez D-Sub VGA vôbec, ale cez to vlastne nejde celý monitor Full-HD korektne. Pri monitore 1680x1050 by cez DVI nemal byť žiadny problém, u Samsungu aj cez D-SUB VGA - to mám odskúšané na rôznych zostavách.

loparyis napsal:
Jsem připojený přes DVI-D a mám tento monitor http://www.giga-zone.com/topview/products/features.php?prodNo=50050107

To je dosť neštandardný monitor, kto vie koho má otca - mať. Budeš musieť bádať podľa príslovia: Pomôž si sám človeče, aj Boh ti pomôže.

U OR používám rozlišení 1920x1080 (LCD TV 107 cm) a spokojenost.

Jen pro info, kdo nesleduje stránky OR pravidelně, 16.6.2013 byla vydána verze 0.9 (release r1648) a zároveň už je ke stažení experimentální build X.1655.

Detaily na stránkách OR.

Poslední experimentální verzi X.1655 nedoporučuju. Nejdou mi v ní správně zvuky.

Back
Nahoře