Projekt Open Rails

Paja-Fredy9411 napsal:
A pak tu mam jeste problem s RegioJetem....Vozy vypadaji tak jak maji ale Lokomotiva je cela seda nezobrazi se ani interier lokomotivy....

To bude najskor preto, ze bud mas malu RAMku, alebo nemas zaskrtnuty prikaz v nastaveniach \ experimental \ Use large address aware binaries.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, asi jsem lama ale jak v OR zmenšit ty čísla na tachometru v kabině?

A druhá otázka - spojím diesel s elektrikou a jak přelezu do kabiny v té elektrice?

Díky za odpověď. Zatím s OR hooodně experimentuji a na BP šlape parádně.

To vím, to je jasné, ale jak do kabiny jinýho vlaku? CTRL + E mi funguje pouze na stejný vlak (svoji jednu loko), i když mám připojenou druhou.

Pavlík napsal:
...CTRL + E mi funguje pouze na stejný vlak (svoji jednu loko), i když mám připojenou druhou.

to bude najskor tym, ze v tej druhej loko nemas dobre nastavenu cestu v subore .eng ku kabine :)

Myslíš, že jsem až takovej začátečník? To fakt nee :D

Pavlík napsal:
Myslíš, že jsem až takovej začátečník? To fakt nee :D

To netvrdim ze si, ale inak si neviem vysvetlit, preco by sa ti nedalo prehodit do inej loko, to uz jedine ze by si mal nespojenu supravu, alebo nejaky bug... netusim uz :)

RE: Galéria obrázkov a videí z MSTS a Open Rails

Tak bohužel, můj PC nechce komunikovat s OR. Nějaký kod5.

Ahoj, píše, že nemám oprávnění, nebo že je neplatný zástupce. Kam to instalujete.

Já mám složku s OR na ploše a funguje mi to správně.
Spuštím to přes ikonu Menu ve složce, kde mam OR.

Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce nemáte pravděpodobně patřičná oprávnění. - to je při spuštění jako správce.
Když na to kliknu bez správce, tak - Chyba při vykonávání programu! a teď babo raď.

Mne to pride tak, ze tvoje windowsove konto ma nejake obmedzenia, pripadne windows samotny, ak je to nejaka z tych jednoduchsich "home" verzii. Vyzera to ako keby OR hladal nejaku kniznicu vo windowse, ale nema opravnenie s nou narabat. Aspon tak to na prvy pohlad vyzera. Pripadne to moze nejako blokovat nejaky antivir, nebolo by to nic nezvykle tiez...

Mám Ultimaty, žádné Home či Start. Z Antiviru puštěn Avast.

Ty to nechápeš, jak mám zadat adresu, když nepustím OR.

Kluci, neřešte to, já se bez OR obejdu. Možná nejsem sám co jim to nejde, jen mlčí. Tady pomůže jen IT co dělal program, aby nastavil OR na moje Widle.

Skor treba nastavit tvoje Widle na OR, ja som uz videl OR na viacerych pc a ficalo to vzdy bez problemov... :)

Back
Nahoře