Projekt Open Rails

Po spojeni vlaku treba stlacit na anglickej klavesnici shift+/, respektive shift+? klavesu, tym sa vyresetuju brzdove hadice a mozes pokracovat v jazde.

Naposled editoval moderátor:
Zatial editor otvoril jedine trať Fantasie od Burky ostatne su pre neho veľké sústo. Ešte trať CR_310 šla otvoriť ale tam mi vypísalo nejaký error. No je to zatial beta uvidíme čo to bude.

Alcapone: čo konkrétne ti nejde?

Je to popsané o pár stránek dříve. Já nemám na C hru, ale na D mimo systém a i když tam mám vše potřebné, tak napíše při spuštění chyba programu.

Konečně pořádnej editor přes celej monitor... Ještě tak češtinu na to... Zase příjdem na řadu až poslední....

Ahoj, mám problém. Při aktualizaci X 2616 jsem jezdil ještě bez problémů, ale po další aktualizaci včetně X 2620, když spustím aktivitu či volnou jízdu, tak se po cca 10 vteřinách  načítání zastaví a  aktivita se nenačte. Na monitoru zůstane jen okno z kterého spouštím aktivity. Také máte tyto problémy?¨Děkuji za názory
Milan

Ano majú problem už sa to rieši. Prosím o strpenie. Info o oprave sem napíšem. Jedna sa o probém s TSection.dat

Ahoj chlapi, chci se jen zeptat , používám OR a jediný problém je u tratí 321 a BP , hodně se mi to seká, dá se to nějak nastavit v nastavení, aby to jelo plynuleji nebo hrajete tyhle dvě tratě pod MSTS? Děkuji Buffin

Stáhni rozlišení,detaily dej dolu,popřípadě v nastavení grafiky si vypni antialiasing nebo vyhlazovaní hran apod.

V prvom rade si skontroluj, či máš zapnutú možnosť Large Address Aware (LAA) v nastaveniach OR pri spustení, vyrieši to maximum problémov. Ďalej napríklad mne pomáha nastaviť väčšiu zobrazovaciu vzdialenosť z defaultu 2 km na 5 km a paradoxne práve vtedy mi OR beží plynulejšie. Netvrdím že to pomôže aj ostatným, určite záleží aj od výkonu PC.

Zdravím.Mám otázku ohladne kolísania obrazu v OR.Viem že to tu bolo riešené a že údajne to bolo zapríčinené kartou Nvidia.Dá sa tento problém odstránit?Lebo je to nehratelné.Vdaka.

V prvom rade si skontroluj, či máš zapnutú možnosť Large Address Aware (LAA) v nastaveniach OR pri spustení, vyrieši to maximum problémov. Ďalej napríklad mne pomáha nastaviť väčšiu zobrazovaciu vzdialenosť z defaultu 2 km na 5 km a paradoxne práve vtedy mi OR beží plynulejšie. Netvrdím že to pomôže aj ostatným, určite záleží aj od výkonu PC.
No zkoušel jsem vše co jste chlapi radili ale pořád se mi to škube , ale jiné tratě jedou bez problému a plynule ... škoda , tak je budu hrát zatím jako do posud v MSTS :)

To škubání mám taky, ale u tratě BP, ale já si myslím, že to bude velikostí tratě versus výkon PC grafika. A jak bylo řečeno pouze u BP.

tak já mám u BP a u 321 FPS 170 - 190 a trhá se to u jiných tratí třeba i přes 200 i přes 300 nebo taky kolem těch 180 - 190 , podle toho v jakém místě tratě to je , ale jedou krásně plynule ...

Naposled editoval(a):
Ták, novej HDD s novou instalací W7 a možná zbytečně, kluci co to Visuál studio, já ho předtím neměl, ani v návodě není, jen jsem vlezl zde na první stránku a tam je. OR spustím té důležité, tak nyní instalovat MSTS. Ještě jak je to s tim binem, mám také, tedy, já určitě instaluju, já zda se to nebude tlouct, protože některé aktivity stejnak přes OR nepůjdou.

Pro OR je MSTS zbytečné, ono z něj používá pouze složky ROUTES , GLOBAL , SOUND , TRAINS

Back
Nahoře