Projekt Open Rails

To rozřazování zase taková novinka není. Viděl sem video snad z roku 2011, kde to dělali. Nicméně, když sem to asi před půlrokem zkoušel, tak mi to nešlo.

Taková zásadní věc, jak je to s napojením trafiku na mne, jedu teď aktivitu a trafik se ani neobjeví. Takovejch mám pár aktivit.

alcapone do tých obrázkov časom dôjdeš, nikto učený z neba nespadol.
To napojenie trafiku akosi nefunguje, síce pred asi mesiacom bolo písané v zmenách OR, že tam túto funkciu pridali, ale ako vidím v praxi to dáko nefunguje, respektíve ani mne sa nikdy neobjaví daný trafik. Neviem čím to je. :confused:

Hoši, jak je to s verzemi, jde mě o to, zda se nestává, že nová verze vyjde ven s nějakou úpravou, vylepšením, ale pak se zjistí, že něco co bylo předtím se pokazilo jako se to stávalo u Binu a pak vznikla další verze, kde se průšvich opravoval.
Začal jsem upravovat aktivity na OR a nerad bych zjistil, že nějaká verze znefunkčnila aktivitu.

Velevážené publicum, tímto okamžikem bych vám chtěl oznámit, že v rámci projektu trati Fantasie, bylo vybudováno nákladové nádraží s příjezdovou (4. kol) a odjezdovou (4. kol) skupinou a kontejnerovým překladištěm (př.sk. 4.kol odj.sk. 4.kol) a seřaďovacím nádražím s výtažnou kolejí, svážným pahrbkem a rozpoštěcími kolejemi ( prozatím 8 kusých kolejí).
Při testu nově postaveného úseku, bylo vyzkoušeno, rozřazení vlaku na svážném pahrbku (disp oknem stavěny jednotlivé cesty pro vozy)
což se povedlo k naprosté spokojenosti a dále bylo provedeno sestavení nových vlaku a jejich odvoz na odjezdovou skupinu n.n. :D

přihlížející sbírali bradu z podlahy

Hm, nechápu, nějaké video, já kdybych to chtěl udělat do aktivit, když někde delší dobu stojím.

mmouka to je síce chválitebné, ale čo to má s vláknom o OR?

alcapone absolútne netuším, čo si vlastne v poslednom príspevku napísal. Každopádne niekedy nové verzie pokazia dáke zaužívané funkcie, ale zatial sa to vždy behom pár dní opravilo, takže žiadne strachy.

:)

no má to společné to, že jsem simuloval rozvěšování vozů ze svážného pahrbku na seřaďovací nádraží, což MSTS neuděláš, ale jak už psal Howky tak v OR ano.

alcapone do tých obrázkov časom dôjdeš, nikto učený z neba nespadol.
To napojenie trafiku akosi nefunguje, síce pred asi mesiacom bolo písané v zmenách OR, že tam túto funkciu pridali, ale ako vidím v praxi to dáko nefunguje, respektíve ani mne sa nikdy neobjaví daný trafik. Neviem čím to je. :confused:
Zkus si zapnout "Extended AI shunting" (http://www.elvastower.com/forums/index.php?/topic/25224-extended-ai-train-shunting/). No a pokud se Traffic neobjevuje, zkusil bych ještě zařadit směr do neutrálu.

Cituji z výše uvedeného odkazu:
In release 2570 Extended AI Train Shunting has been introduced (first release). This option works if the related checkbox in the Experimental Options is selected, and only if also Enhanced compatibility with MSTS activities is selected.

I já to mám zapnuté, horší je, že OR nechce na stejné koleji postavit 2 trafiky, i když se nedotýkaj trasama, ale jsou blízko u sebe. Např u poslední aktivity R701, kde mám R703, který po mém příjezdu odjíždí do Luhačovic. Ve Starém Městě zůstavaj 2 vagony a ty se zobrazí, jak R odjede z koleje.
Zatím je to hromada práce s předěláváním aktivit a to jsem na krátké trati, ale nedokážu si představit jak bude vypadat práce s aktivitama na velkých tratích, když i poslední verze má neustále problém se servisem2.
Navíc i na trati Luhačovice se mě to seká a navíc nedokážu jezdit včas. V MSTS s tim problém nemám.

Tak dnes stáhl poslední verzi OR a našel i ten servis120 a upravil Sp1736 a funguje to, tedy jen obyčejne blokování hráče.

Ahoj,
před nedávnem jsem dělal update na vyšší verzi a při restartu se mi objevila tato hláška, když se předtím načetl Updater: Zdrojová a cílová cesta musí mít totožnou kořenovou složku. Operace přesunutí nepracuje pro různé svazky. A potom ještě nějaká čísla. S ničím jsem přitom nehýbal. Tak jsem stáhl poslední poslední verzi ze stránek OR, byla to X2670, při načtení aktivity jsem zjistil, že chybí silnice. Auta jezdí po trávě. Ani v 321, BP či v Berninabahnu nebo v SNCB tratích. Nyní mám X2673 a je to stejné. Můžete poradit, proč to tak je?
Děkuji.
Milan

Ahoj,
takto vypadá zápis u Train Brake, když spustím uloženou aktivitu. Jakmile se načte, vlak začne brzdit, hodnota u BC z 0 jde na 3,6. Vlak poté rozjedu, když odpojím vozy, popojedu, vrátím se, spojím vozy, spojím hadice a inicializuji brzdy. Pak hned mohu vyjet, BC je na 0. LV je zssk_350 014 a v Eng je pouze upravená záchranná brzda, místo 1, je 0, dle návodu zde na fóru. Máte někdo radu, co s tím?
01.jpg

Děkuji Milan

Back
Nahoře