Projekt Open Rails

Ano update nefungoval chvilku, nyní normálně funguje. A sekání ani já nemám, jenom chvilkové, když se načítá moc trafiku a objektů, ale pak to jde plynule.

Neviem ako je to mozne mam staktovanu grafiku Geforce gtx 460 192bit, Ram 8GB, 4x 3,6 ghz. A je stym problem neviem kde. V Prahe mi je jasne ze to posekava ale jak mile sa dostanem tunel a liben tak fps 40 a seka to ako keby bolo fps 10.

Mají na to vliv dynamické stíny, in-game glass, model instancing, viewing distance, atd.? Může to být i v ovladači grafiky. NVidia má obecně problémy...

Dynamicke stiny vypnute, in game glass zapnute, viewing distance 2000m. Model instancing zapnuty. Ovladace najaktualbejsie.

Gr4Sp vieš mi poslať nastavenie Open Railu (aj ked viem že si mi to posielal už niekolko krát) a nastavenie grafickej karty? DAkujem

Pánové, jedno velké mínus - OR neumí půlnoc a trafik, tedy pokud jedete aktivitu přes půlnoc, trafik po půlnoci se nezobrazí. Pro mne te docela zásadní chyba. Tohle měl být základ, tedy OR při vstupu měl umět to co BIN a pak pokračovat dále.

Delay, já mám horší PC a jede mě to plynule. Já vidím problém v tom, že jsi si ladil grafárnu. Mám horší, pouhou GT630 a nemám problém. Zkus vrátit nastavení do normálu a pak zkus OR.
Jedu test mého nexu a stojím v ČT, kde mě to padá k 15 FPS a nic se neseká.

Nedají se nastavit pohledy kamery tak, aby nezoomovaly ? Aby vzdálené hory nebyly blíž než mají být ? Jestli to nebude v nastavení vertikálního pohledu. Jestli už někdo nezkoušel experimentovat.

Áno je to v nastaveniach vertikálneho pohľadu, ja som si preto dal 48 namiesto 45 a trocha to pomohlo, ale vyššia hodnota už viditeľne deformuje obraz.

Nemohli by, prosím, čeští tvůrci OR zakomponovat pod klávesu F 5, aby při jízdě v lolomotivě byla indigace otevřených dveří u vozů? Zastavím ve stanici, otevřu dveře a často je zapomenu zavřít. Takto by bylo upozornění, třeba červeně, že jsou dveře otevřené. Děkuji
Milan

Zkusil jsem udělat dle návodů zápis do kabin, aby v OR vypadaly čísly normálně, ale stal se opak, jsou ještě větší. Na slezině se rád nechám poučit. Já stavím tratě a na experimentování s vozidly čas nemám. Ale pokud někdo má řešení, rád to do TBP naklonuji ať se nemusí trápit uživatelé.

Aho, řeším přesně tento problém, který má kolega s videm na YT

verze X2602, FPS mám stabilní, Large adress aware nastavena, pro test zvýšená a snížena dohlednost (5000m;1000m) .. dělá mi to v jakékoliv části tratě, i v místech kde je minimální zástavba.

Řešil někdo něco obdobného ? Díky za jakoukoliv radu

Zdar.Ja som mal tento problém.Nepoužívaš náhodou Nvidia Inspector?Pokial som nastavil grafiku v NvI tak mi to takto cukalo.Neviem či ti to pomože.

Stejnej problém s kousáním mám i u sebe, ovšem dělá to jen u BP, ostatní tratě v poho .

V čem se liší BP od ostatních tratí ? To video je zrovna na trati 321. Mě to chytá podobné kšandy jak kdy a jak kde a jak na čem. Snad to vývojáři časem nějak ošetří.

hej hej vyskúšal som odporúčania, nič nepomohlo, stýle sa to seka. autor videa som ja. takže chlapci to musia ešte poladiť. A určite neber výhovorku nvidia ma stým problem. Software ktorý je na PC nesmie byť rozdelovany na funkčnosť podľa GK.

Back
Nahoře