Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Ano update nefungoval chvilku, nyní normálně funguje. A sekání ani já nemám, jenom chvilkové, když se načítá moc trafiku a objektů, ale pak to jde plynule.
Neviem ako je to mozne mam staktovanu grafiku Geforce gtx 460 192bit, Ram 8GB, 4x 3,6 ghz. A je stym problem neviem kde. V Prahe mi je jasne ze to posekava ale jak mile sa dostanem tunel a liben tak fps 40 a seka to ako keby bolo fps 10.
Mají na to vliv dynamické stíny, in-game glass, model instancing, viewing distance, atd.? Může to být i v ovladači grafiky. NVidia má obecně problémy...
Pánové, jedno velké mínus - OR neumí půlnoc a trafik, tedy pokud jedete aktivitu přes půlnoc, trafik po půlnoci se nezobrazí. Pro mne te docela zásadní chyba. Tohle měl být základ, tedy OR při vstupu měl umět to co BIN a pak pokračovat dále.
Delay, já mám horší PC a jede mě to plynule. Já vidím problém v tom, že jsi si ladil grafárnu. Mám horší, pouhou GT630 a nemám problém. Zkus vrátit nastavení do normálu a pak zkus OR.
Jedu test mého nexu a stojím v ČT, kde mě to padá k 15 FPS a nic se neseká.
Nedají se nastavit pohledy kamery tak, aby nezoomovaly ? Aby vzdálené hory nebyly blíž než mají být ? Jestli to nebude v nastavení vertikálního pohledu. Jestli už někdo nezkoušel experimentovat.
Áno je to v nastaveniach vertikálneho pohľadu, ja som si preto dal 48 namiesto 45 a trocha to pomohlo, ale vyššia hodnota už viditeľne deformuje obraz.
Nemohli by, prosím, čeští tvůrci OR zakomponovat pod klávesu F 5, aby při jízdě v lolomotivě byla indigace otevřených dveří u vozů? Zastavím ve stanici, otevřu dveře a často je zapomenu zavřít. Takto by bylo upozornění, třeba červeně, že jsou dveře otevřené. Děkuji
Milan
Zkusil jsem udělat dle návodů zápis do kabin, aby v OR vypadaly čísly normálně, ale stal se opak, jsou ještě větší. Na slezině se rád nechám poučit. Já stavím tratě a na experimentování s vozidly čas nemám. Ale pokud někdo má řešení, rád to do TBP naklonuji ať se nemusí trápit uživatelé.
Aho, řeším přesně tento problém, který má kolega s videm na YT
verze X2602, FPS mám stabilní, Large adress aware nastavena, pro test zvýšená a snížena dohlednost (5000m;1000m) .. dělá mi to v jakékoliv části tratě, i v místech kde je minimální zástavba.
Řešil někdo něco obdobného ? Díky za jakoukoliv radu
V čem se liší BP od ostatních tratí ? To video je zrovna na trati 321. Mě to chytá podobné kšandy jak kdy a jak kde a jak na čem. Snad to vývojáři časem nějak ošetří.
hej hej vyskúšal som odporúčania, nič nepomohlo, stýle sa to seka. autor videa som ja. takže chlapci to musia ešte poladiť. A určite neber výhovorku nvidia ma stým problem. Software ktorý je na PC nesmie byť rozdelovany na funkčnosť podľa GK.