Projekt Open Rails

Ohledně vykolejení jsem kdysi psal na forum OR , odpověď byla že zatím ne, že to není priorita :)

A co je pro ně priorita. Do dnes nevím jak používat Aktivity editor. Nároky na PC jsou čím dál horší a nevím proč to tak dělaj. Já snad koupím tratě BP a 321, abych jim dvd poslal, protože testovat OR na te jejich testovací trati je blbost. To si pak můžou zvedat nároky na PC jak chtěj.

Ohledně vykolejení jsem kdysi psal na forum OR , odpověď byla že zatím ne, že to není priorita :)

A majú pravdu. Na čo aj? Toto mne osobne nikdy nechýbalo.......Namiesto toho orgazmického kŕču čo je v msts po vykoľajení, je lepšie sa zastaviť....

To já si zase myslím, že 99% uživatelů chtějí pořádnou fyziku kolizí s předměty. Možná jsem cvok, ale když mi na přejezdu vlítne osobák pod kola, tak ho chci pěkně poválet. :-) Prosím nekamenujte mě.

Nároky na PC jsou čím dál horší a nevím proč to tak dělaj. Já snad koupím tratě BP a 321, abych jim dvd poslal...
Já se s tebou na ty tratě složím, poněvač by balo velice zadobře kdyby se OR testoval na náročných tratích.

Je to maximálna zbytočnosť. Stačí ak sa ukončí daná aktivita, volná jazda......Nechápem načo robiť s každej veci bojový simulátor. Dobre že nechcete aby tam striekala aj krv keď zrazíš niekoho a podobné nezmysli......Však ono by ťa to brutálne prešlo , keby si to zažíval reálne v práci... Neviem či by si to chcel ešte aj na PC. Ak ti to chýba choď robiť fíru...

Já se s tebou na ty tratě složím, poněvač by balo velice zadobře kdyby se OR testoval na náročných tratích.
Vždyť jsem se tady dávno nabízel, že bych jim to klidně poslal gratis, ale nevím, kdo je kompetentní. Protože na tohle tenkrát došla řeč.
Ale přál bych si za to, aby vyřešili funkčnost "terenní objekt" na osazených modelech v trati aby se na mostech či kanálech zobrazovaly/nezobrazovaly pražce kolejí, jako to v MSTS funguje. To je jediné, co mi vizuálně v tratích vadí. Vlastně ještě kdyby šlo pro OR označit, nad kterými kolejemi má/nemá být trolej. Aby se zobrazovala/nezobrazovala. Ale to by pak byla hodně piplavá práce. Stačil by, ale ke kolejí napsat nějaký parametr, který by se pak mohl dopsat dávkově, pak by to odsejpalo. :D

Tak mne napdá, když už je OR takový žrout paměti a GK v PC, k totální dokonalosti "oerka" mi chybí jedna věc. Osvětlení traffic, tedy světelný kužel před lokomotivou jedoucího traffic, nechtěl by to někdo kdo umí anglicky navrhnout na fóru OR vývojářům? Nebo je to technicky nemožné? Mylím ten osvětlený traffic. :-)

Nápad to je dobrý, tiež mi to v OR chýba. Ale ako oddelíš traffic, ktorý svietiť má a traffic, ktorý svietiť nemá? Mám tým na mysli predovšetkým odstavené HDV. I keď, jeden nápad by tu predsa len bol. Traffic by sa mohol rozsvietiť povedzme pol minúty pred odchodom. Ak odchod plánovaný nemá, nesvietil by. Há! :)

Jo jo, jinak, pokud mám odstavené mašiny, které stojí ve stanici a neodjíždí, tak stejně před a za ně dávám servis1. :) Další věc, musel by se odlišit posun, třeba tak, jak se vpisuje do con. naklápění pendolina.

Jaká pecka, na to otváranie dverí som nedávno myslel, že by sa to v OR dosť hodilo. Bolo by fajn autorom OR pripomenúť jeden nedostatok a to keď na vlastnej súprave otvorím dvere, hru uložím a znova načítam, dvere sú zatvorené.

Vidím, že na station monitore pribudlo časové znázornenie meškania vlaku. To už tiež implementovali, či to len bude?

Inak tá AI akcelerácia vlakov na 100% výkonu stále žiadnemu autorovi OR nevadí? :confused:

Akcelerace ano, ale brždění u AI je dlouhé, tam naopak zkrátit, páč když si všimnete chování, tak vlak přepíná mezi výkonem a bržděním, tedy třeba při rychlosti 160 začne brzdit už někde 2 km před stanicí a pokud myslíte brždění do menší rychlosti, tak ano, tam je to během pár metrů.

Dnes som pod dojmami zo sleziny nainštaloval aktuálnu stabilnú verziu OR do PC. S i5-760 a SSD diskom a postaršou VGA ATI 5670 to ide naozaj veľmi dobre aj v rozlíšení 1920x1200 pix. Oproti verzii 0,8 ktorä som mal doteraz je to badateľný pokrok. Editory nekomentujem, ale sa mi zdajú veľmi pekné. Rogers ma na slezine patrične nakopol ;) Akurát nechápem prečo mi trackmonitor ukazuje rýchlosť v míľach, keď som v options nastavil metrické miery.

Zdar Taxi. Nevím, jak teď, ale stabilní verze byla nanic, poněvač tam nefungovaly kódy pro traffic a když sis chtěl zajet aktivitu, kde šibuje traffic nefungovala jak má. Zatrhi si nestabilní, ta se ti po každém nějakém pokroku aktualizuje.
Dan

Back
Nahoře