Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, s týmto opatrne! Kopa lúzerov si to neprečíta celé a začne mrdať do názvov consistov a paths diakritiku a bude kopa problémov. Takže to treba dať na správnu mieru.Tak jsem dneska asi objevíl Ameriku...![]()
OR umí komplet český jazyk, takže háčky a čárky už nejsou v textu problém. Netýká se to samzřejmě názvu souprav a tras.
No to právě OR neuměl, buď se ti traffic vůbec neobjevil, nebo ti stejně před půlnoci zmizel.Traffic stojících vozů moc neřeším, ty nasadím třeba 23,50hod. a dám delší vyčkávací bod a u trafficů jedoucích je nasadím taky těsně před půlnocí 23,59,59sec
Má, zkus zabalit aktivitu do APK a potom ji znova rozbalit a uvidíš co se stane.A češtinu snesou i názvy stanic a vleček. "Počeštil" jsem si databázi Breclav-Praha.tdb a nemá to chybu.
Super, tak Excelsiora rozdělím v Přerově a další díl bude Přerov - Cheb.Tak jsem jízdu po půlnoci prubnul naostro a ono to funguje.
Slepice tam mali: C:\Users\Dášenka\Účtovné veci\Uzávierky\Iné firmy\Rok 2014\Účtovná závierka firmy Jebo-chlebo s.r.o. za rok 2014\Príloha k daňovému priznaniu za rok 2014.docx