Bobe, to byl pokus ze zoufalství, co OR normálně dával. Pokud vlak najel na mašinu přímo, projel. Ale vyřešeno, ale je stejné peoblém, traffic si vymění názvy. takže:
Traaffic:
mašina název: "HDV Krompachy"
vlak: "R 610"
V této stanici jsem to uodělal tak, že tam stojí traffic "R 610" a "HDV Krompachy" vyjede za výhybky a najede na soupravu R 610. V tomto případě neprojede vlakem a připojí se s hláškou sestavení vlaku, ale namísto, aby R 610 přebral název HDV Krompachy, tak si vlaky vymění názvy i trasu. Ve stanici Krompachy (traffic se setavuje o stanici dřív v Margecanech) vidí hráč přijíždět HDV 721 + rychlík, tam se má 721čka odvěsit, najet na vlak hráče, hráč má stáhnout na svém valku smetáky a pokračovat do Margecan s dieselem. Jenže:
- U HDV Krompachy jsem musel nadefinovat trasu rachlíku přes Krompachy až do Spižských Vlachů a tarsu R610 nadefinovat jako by měl HDV i sk´dem odvěšení. Pak to klapne.
- Ale samotná mašina 721, když najede na vlak hráče, ozve se svuk přivěšení, ale je stále sólo před vlakem. Dokonce na ní nejde ani najet, musí se celou soupravou hráče malinko cuknout zpět a pak doťuknout na diesel trafficu. Pak je to OK. (přijde mi to jako u další chystané aktivity, kdy naeje mašina traffic na soupravu hráče "odstřelí mašinu od vozu. (viz. video někde zde)). Po zpětném přestupu do mašiny hráče a odvěšení dieselu před soupravou mašina odjede v pohodě.