Projekt Open Rails

Ale tady nejde o odjezdy, tady jde o nástup traffic, vyzkouším, ale teď jsem ve sr..ách s chystanou aktivitou Modrý Portugal. Padá mně editor aktivit a shazuje jej kolonka traffic a už nevím co s tím.
Dal jsem dokonce rozpakovat z apk, takže zabaleno v editoru aktivit a výsledek stejný, pád AE.
Dal jsem nový úkol a když jsem chtěl dát traffic z aktivity, okamžitě pád.
Aktivita fyzicky v OR jede, takže mne napadá vydat, ale už nepůjde nikdy opravit po aktualizaci tratě. Nevím, testuji jestli ji otevřu, ale furt marně.

Jo, takže to nejde, poněvač strop u náběhu traffic je 23:59:59, více než 23 zadat nelze i když se tam ručně vepíše vyšší číslo, tak to editor přepíše na 23.

Schválně jsem pustil Uhláka, kterýho mám přes půlnoc, aktivita nenaběhne, jak psal @poison zamrzne to. Nic se neopravilo. To, že se dalo podržet trafik přes půlnoc, šlo od nepaměti.

Ještě jedna věc, co jsem tady psal a nevím, vůbec li byla nějaká zpětná vazba.
Chtělo by to opravu, pokud je v soupravě osobního vlaku zařazen byť jen jediný vůz s definicí jako nákladní, traffic neotevře dveře u perónu, což je totální hovadina, jezdily i smíšené vlaky a služební vozy jsou taky s definicí nákladního vozu, taktéž třeba servis koncovek na vlaky.

Zkoušeli jste, pokud to tedy jde, přičíst hodnotu 86400 startujícímu trafficu po půlnoci? Editovat v act souboru ten čas určitě lze, ale bude to zpětně pěkná otročina, pokud jich je hodně. Tady by pomohl nějaký systém datumu nebo jiného popisovače dne.

Zkoušeli jste, pokud to tedy jde, přičíst hodnotu 86400 startujícímu trafficu po půlnoci?
Ano, tohle funguje spolehlivě. Takže všichni co jim chybí přespůlnoční aktivity, nastartovat kalkulačku a vzhůru do toho. ;-)

Otevřeš act soubor a najdeš si dotyčný servis, v něm přičteš ke startovnímu času 86400 (24h v sekundách).
Servis "testpulnoc02" startuje v 0:02 teda v sekundách tam bylo 120, přičetl jsem a doplnil výsledek 86520. V AE je pak u tohoto servisu v editoru Traffic čas 24:02:00. Pokud napíšeš rouvnou v AE 24:02:00 změní se ti to na 23, to už sis vyzkoušel.
Zkoušel jsem to přepsat i v traffic souboru, ale funguje to i bez změny v něm, pouze v souboru act. ;)

ae.jpg
Při tvorbě bude asi dobrý si servisy nějak pojmenovat, že jsou za půlnocí a pak se to v act souboru snáze pozná.

Ne, jak píšu v traffic je u tohoto servisu čas 24:02:00, to čeho se v AE nedá normálně docílit.

Jasně a pak když pokražuji dál? Vlak třeba 1:00 výchozí čas, tak jen připočtu tu hodnotu 86400? Jinak jsi vlastně psal, že ani 24 dávat nemusím takže k hodnote 00:02:00 připočtu jen taky tu hodnotu 86400. Jdu protahovat Portugala, kterého jsem musel ukončit ve Vršovicích, takže se pojede až do Budějovice, ehm, tedy zatím Tábora, dál na BP není postaveno.

Ano, zadáš např. start v 1:00:00 a pak k hodnotě v act souboru připočítáš těch 24 hodin ve vteřinách.

Jdu na to. Musím protáhnout celý posun s traffic ve Vršovicích, který mi sešibuje soupravu do Budějc a pak budu pokračovat. To bude asi moje nejdelší aktivita v jednom zátahu, to jest ze Znojma až do Tábora. ;)

Malinko odbočím, nevím, jestli jsem něco teď nezdrb, ale zkuste hodit dvě zamračené od Pikka (dvojička mašin) a odvěsit zadní mašinu, odvěšená mašina jako LC ztratí zvuk a syčí jen hadice, u staré verze OR to bylo v pohode. Ale jak říkám, nevím, jestli jsem ji neurval. :-)

Takže ano, vše zatím funguje, je ale na pytel to, že po každém uložení v editoru aktivit MSTS se ACT soubor přepíše bez přičtení té hodnoty 86400, takže se musí zálohovat přepsaný ACT soubor a po uložení dokopírovat znova ze zálohy. Uvidím, co bude dělat jízdní řád a najíždějící posun v Čerčanech hodinu po půlnoci...

Takže další chyba v nové verzi MG. V té staré, co jsem tu uváděl to bylo bez potíží, jen se přestalo kouřit z výfuku. Jinak ale aktivita přes půlnoc šlape. Ale ten výpadek zvuku po přechodu na Loose con by se měl opravit, je to úplně debilní.

Ahoj, jak dostanu do platformy těch 24:00:00?
platform.jpg
Vždy mi to hajzlík hodí na 23:00:00, pokud tam nechám 00:XX:XX, tak to bere po půlnoci jako pozdní příjezd a hned mně odbaví.

Back
Nahoře