Projekt Open Rails

Dane, já to to nebudu stále dokola vysvětlovat, proč mi naprosto stačí klasický OR1.51. Tak mne už kuš nechej na pokoji. Takto se opravdu nedá pracovat. Pořád do mne ryješ jakou dělám chybu že nejdu s dobou. Copak nechápeš jednoduché odpovědi?
Je každého věc v čem mu vyhovuje jezdit. Když potřebuji ORCZSK, tak si to pustím v ORCZSK. Tam, kde ORCZSK nevyhovuje, tak se jezdí v Openrails 1.51. Tohle je tak těžké pochopit?

Tak já nevím, ty nečteš co píšu, nebo to záměrně ignoruješ? Já ti ho nevnucují. Pokud jsi si to přečetl. :-) Psal jsem o svám pocitu a chybě co jsi uvedl. Hoši, to je fakt tak nedrozumitelné nebo jsem blázen? Já někde Zbyňkovi vnucuji CZ? :-)

Dobrý den. Projekt Open Rails nabízí aktualizaci 1.6.1. Už to někdo vyzkoušel. Jestli je tam opravené to rozhodění kabin?

Jestli je tam opravené to rozhodění kabin?
Není. Rajčák se tak zobrazuje 3x. A zkoušel jsem i novou instalaci. Jen se tam dost zmatečně nastavuje cesta k trati. Ne v nastavení. A pak jsem si omylem nainstaloval nějakou americkou trať s Amtrakem. Stahování už nešlo zastavit. To byla hrůza a děs. Provedení krajiny začátky MSTS. Pohled z kabiny jako na úzkokolejku před sebou.

Back
Nahoře