Přejití na jinou lokomotivu

Cartmen

Začátečník
Zdravim, jsem uplny zacatecnik. Chtel bych vas poprosit. Hraju aktivitu od pana Semory a v Breclavi mam prejit na jinou lokomotivu. Nicmene se mi to porad nedari. Prosim vas, nemohli byste mi nekdo pomoci? Dekuji

Ak chceš prejsť na inú lokomotívu musíš ju mať zapojenú v súprave (nedá sa prejsť na lokomotívu povedzme na vedľajšej koľaji), zobrazíš si okno so súpravou pomocou F9 a jeden krát klikneš na lokomotívu na ktorú chceš prejsť a potom stlačíš klávesu 1 (nie na numerickej vpravo ale na tej kde sú aj mäkkčene).

Dekuji. Neco takoveho jsem zkousel, ale dvojklikem ... tak snad to pujde. Samozrejme, ze jsou v souprave. Dekuji mnohokrat

Nejlepší na tom je to, že tahle informace je obsažena v manuálu přiloženém k MSTS Bin. Kromě toho v základním manuálu k originálnímu MSTS se dočteš, že dvojklik na vagónu slouží k jeho zabrždění/odbrždění. Zabržděný vůz je zbarven červeně. Ale co bys se namáhal hledáním a čtením, že?

Prejdenie na inu masinu

Vážne sa ospravedlňujem ale potrebujem poradiť,ako mám prejsť na inú loko?
Niekde som čítal že sa pripojím stlačím F9..ale ďalej neviem.

Už neviem presne kde som to čítal,aj som hľadal (prisahám) ale nenašiel som.
Stačí aj odkaz na tému.

RE: Prejdenie na inu masinu

Tunelar555 napsal:

Stačí aj odkaz na tému.

Pripojíš sa k loko, F9, klikneš na loko na ktorú chceš prejsť a stlačíš 1
A vlastne je to aj v FAQ, konkrétne tu

Naposled editoval moderátor:

Mám taký malý dotaz, neresetne sa náhodou celá lokomotíva? Myslím tým, ja nechám zabrzdenú lokomotívnu brzdu keď prechádzam do iného stanovišta a keď sa vrátim tak je odbrzdená.

To Tunelar555
A manuál k BINu jsi nečetl určitě, to by jsi se nemohl ptát na takovou blbost..... Kromě toho lžeš a nic jsi nehledal, tohle se tady probíralo. Takže pozor na křivou přísahu. Důkaz je výše...

Tunelar555 napsal:

Stačí aj odkaz na tému.
DVD1, doplňkové programy - MSTS BIN, manuál nebo složka manuály.
Nebo oficiální stránky MSTS BIN, odkaz je například z mých stránek.

Back
Nahoře