Aktivity netsocka

Vaše aktivity jsou velice pěkné. Líbí se mi a zvláště pak aktivity s nákladními vlaky. Bohužel je nikdo už dnes již nikdo nedělá. Dříve to byli aktivitáři jako "Tommy66", "Tomaschek", kteří již odešli. Vaše aktivity jsou vhodné pro začínající (jako jsem asi i já) a proto bych přivítal, kdybyste ke své aktivitě přidal i seznam vozidel se stránkou, kde je najít. Pro mne bylo potom vcelku jednoduché najít všechna vozidla (a vytvořit si sbírku). Ještě jednou Vám za aktivity Nex 43200 i předchozí Nex 48721 upřímně děkuji.

Tak ať dělám co dělám s Nex 43200 mi to v Dobříkově u Chocně spadne a je vystaráno. Zkoušel jsem přeinstalovávat Bin, projet consisty, ale zatím nic.
Je to škoda, zatím to bylo velmi dobrý.

Šnek napsal:
Tak ať dělám co dělám s Nex 43200 mi to v Dobříkově u Chocně spadne a je vystaráno. Zkoušel jsem přeinstalovávat Bin, projet consisty, ale zatím nic.
Je to škoda, zatím to bylo velmi dobrý.
Tam někde by mělo projíždět UPD 753.721 od Somatka.

Tím vadným souborem to opravdu nebude. Zkoušel jsem mašinu jinde a normálně seje. A navíc jsem jí potkal už někde u Brandejsa. Mě se zase vyskytnul jiný problém, že nejde načíst uložená pozice. Vzdycky to spadne hned po odkliknutí vybraného savefu. Tak nevím, kde je chyba, když ostatní aktivity se načítají normálně. Dojel jsem do Praskačky, že zbytek dotáhnu následující den, tak smolík:( Aktivita vcelku dobrá, dobrý scénář, nápad..... Akorát ten traffic by možná bylo dobrý volit trošku realističtěji. Ešus na osobním v Chocni apod.......;)

netsocka napsal:
Ferda napsal:
Akorát ten traffic by možná bylo dobrý volit trošku realističtěji. Ešus na osobním v Chocni apod.......;)
Nevidím důvod proč by se tam nemohl vyskytnout.
Vyskytnout by se tam možná někdy mohl, ale teď tam jednoduše nejezdí:D

Ferda napsal:
netsocka napsal:
Ferda napsal:
Akorát ten traffic by možná bylo dobrý volit trošku realističtěji. Ešus na osobním v Chocni apod.......;)
Nevidím důvod proč by se tam nemohl vyskytnout.
Vyskytnout by se tam možná někdy mohl, ale teď tam jednoduše nejezdí:D
Nikdo netvrdí že tam jezdí pravidelně.Ale ať mi nikdo neříká že tam nikdy neprojel.

Nex 43200

Aktivitu jsem zajel naprosto bez problému. Několikrát jsem zkoušel obnovit save, nepadlo mi to ani při odpojení vozů. Jenom se mi nepodařilo najit RES - vozy CDC.

Tak jsem to zkoušel projet celé znova, ale v Opatovicích mě to vinou BINu spadlo. Ovšem ani teď nejdou načíst předešlé SAVE. Vždycky to padne:( Měl by někdo nějaký tip, čím to může být? Ostatni SAVE fungujou v pohodě. Dík za tipy;)

Ferda napsal:
Tak jsem to zkoušel projet celé znova, ale v Opatovicích mě to vinou BINu spadlo. Ovšem ani teď nejdou načíst předešlé SAVE. Vždycky to padne:( Měl by někdo nějaký tip, čím to může být? Ostatni SAVE fungujou v pohodě. Dík za tipy;)

Mohlo by to být Binem. Zkusil si ho odinstalovat a znovu nainstalovat? Jedeš to doufám pod správnou verzí Binu. Nepoužíváš nestandartně naladěné vozy? Udělal jsi nějakou kontrolu? ConBuilder, Activity Analysis...

Boby napsal:
Ferda napsal:

Mohlo by to být Binem. Zkusil si ho odinstalovat a znovu nainstalovat? Jedeš to doufám pod správnou verzí Binu. Nepoužíváš nestandartně naladěné vozy? Udělal jsi nějakou kontrolu? ConBuilder, Activity Analysis...

Kontrolu jsem samozřejmě udělal oběmi zmíněnými programamy. Vozy používám ty, které jsou v aktivitě, co jsem neměl, jsem nahradil z trainsetu BP podobnými. Verzi binu mám 1.7.081920. Instalovat znova jsem ho nezkoušel, když ostatní funguje. Spouštění aktivity od začátku probíhá v pořádku i volná jízda seje. Jen ty SAVE padají:(

Pokud ve volné jízdě a v ostatních aktivitách save funguje, tak tam někde chyba je. Znovunačtení save nefungovalo pouze v jednom případě bylo to myslím u jedné aktivity Tommyho a to po výměně loko el za diesel. Jinak jsem se s tím nesetkal. Vždy stačilo obnovit save z jiného místa, většínou save nefunguje při načtení velkého množství objektů a PC nestíhá - train exe. Z jiného místa musí znovunačtení fungovat, tedy pokud tam někde není přeci jenom chyba.

Zkoušel jsem samozřejmě několik různých savů, protože jsem jich samozřejmě během jízdy pár vyrobil. Nefunguje ani jeden. Kompjůtrem to nebude, protože mezi nima byly i save v místech, kde FPS bylo okolo 30ti a okolo pole, lány, louky, lesy, zkrátka panenská příroda:) Nevím nerozumím tomu, co s tím je. Nikdy jsem se s tím nesetkal, až teď:(

Dobrý večer. Vaše aktivity s nákladními vlaky jsou prostě perfektní :). Děkuji Vám za ně. Je to pěkné poježdění.

Back
Nahoře