Aktivity netsocka

Zdravím, chci Vás požádat o radu. U aktivity Svoz správek se ve Valšově nedokážu dostat zpátky na Balmáčky. Ať zastavím za výhybkou jak chci daleko, při rozjetí soupravy zpět se mi výhybka nepřestaví. Kde dělám chybu? :roll:

Díky :)

Pn66361

Ahoj,projel sem tvoji Pn66361 a musím jen a jen pochválit,suprová aktivitka uděluji malé bezvíznamné +
...možná škoda,že nebyla trošku delší...

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, chtěl jsem si projet aktivitu Vn 52662, ale nemůžu se hnout z Kutné Hory. Najedu na vozy, udělám brzdu, objeví se hláška o ohlášení pohotovosti k odjezdu, ale na návěstidle svítí pořád stůj. V kolik má být odjezd z KH? Ve 14.23 jsem to vzdal, protože už i traffic utichnul a nic se nedělo. Ostatním aktivita funguje bez problémů?:roll:

No, zkusil jsem cuknout dozadu a potom kousek dopředu, ale až k návěstidlu jsem nedojel. Čím to bývá způsobené? Mě něco blokuje cestu?

Zkusil bych bez cuknutí jen popojet dopředu k návěstidlu. Někdy si simulátor postaví hlavu.

Tak popojetí dopředu k návěstidlu nepomáhá, stále stůj. Vypadá to, že v aktivitě bude někde chyba. Mohl by se na to autor prosím podívat? V kolik má být správně odjezd z KH?

Ferda napsal:
Tak popojetí dopředu k návěstidlu nepomáhá, stále stůj. Vypadá to, že v aktivitě bude někde chyba. Mohl by se na to autor prosím podívat? V kolik má být správně odjezd z KH?

Já jsem odjel bez nejmenších problémů. Většinou to dělá chybně naistalovaný bin.

Bin mám nainstalovaný 1.7.00819. Už ho mám nainstalovaný 3 roky a nikdy s ním nebyl problém. Kdyby v něm byla nějaká chyba, tak by se to snad projevilo dřív, ne? Ještě mě napadá,jestli na to nemůže mít vliv výměna vozidel v CB? Něco mi tam chybělo, tak jsem to nahradil.

Zdravím,

tak mám rovněž problém s Vn 52662, ale trošku jinačí ... po najetí na soupravu se mi objeví http://imageshack.us/photo/my-images/9/beznzvuath.png/ , po přechodu (viz. hláška) na opačné stanoviště se vozy strašně dlouho odbržďují, asi tak odhadem 5 - 7 minut (na 3tí pokus sem to vzdal) a i když se odbrzdí úplně, tak se nehnu z místa, ani dopředu, ani do zadu ... problém s červenou na odjezdu sem měl na prvním "pokusu", to sem vzdal ve 14:20, při dalších pokusech už ale nastal problém viz. výše, volno dle návěstidla odhadem 14:07.

Nějaká rada?
PS: V trainstore se u aktivity píše něco o upraveném engu právě na "hráčovu" 372, ale nikde jsem nic takového neviděl.

Back
Nahoře