Aktivity netsocka

U netsocky je to posunovacL v adresáři cd_servis ( podle consistu) a ne v DVK_servis, takže lze předpokládat, že asi bude chytat na praporek. Nicméně ani u Michala na stránkách není tento servis ke stažení a na praporek tam chytá výpravčí.

A jakou tam má úlohu? Pokud chytá na praporek, tak by se dal nahradit tím výpravčím, pokud je jenom v kolejišti někde bokem, tak tím pochůzkářem.

A nebo ho dáš k dispozici?

Martens napsal:
A jakou tam má úlohu? Pokud chytá na praporek, tak by se dal nahradit tím výpravčím, pokud je jenom v kolejišti někde bokem, tak tím pochůzkářem.

A nebo ho dáš k dispozici?
Úlohu nemá žádnou je to jenom takové oživení aktivity.A Alcapone nám poradil kde je a tímto mu děkuji.
Tady je posunovač http://vrbam.wz.cz/msts-objekty/index.php
A omlouvám se za vzniklé potíže.

Nevím si rady když stáhnu vaši aktivitu tak kam ji dát. Stáhne se mi jako soubor, takže není zabalená v rar ani v apk. Předem díky za rady jak co udělat.

Folcek_ napsal:
Nevím si rady když stáhnu vaši aktivitu tak kam ji dát. Stáhne se mi jako soubor, takže není zabalená v rar ani v apk. Předem díky za rady jak co udělat.
A která je to aktivita?

Jde o to že některé stránky potřebují pro stahování klasický prohlížeč jako "Explorer" a nelze pro stahování používat například "Mozillu"

tak som (skoro) presiel detsky vlak - spadol kdesi pri bezpravi (s poslednym save asi v koline obavam sa). takze mozno nabuduce.

musim povedat, ze tato aktivita obsahuje naozaj diabolsky (hustotou) traffic (obvzlast na trojkolajke). i ked som mal isty pocit, ktory od zaciatku do konca neustale naberal na intenzite - totiz, ze snahou autora bolo natlacit do tej aktivity pokial mozno co najviac vozidiel bez ladu a skladu - ostatne ked za chocni na mna vybehla 460, tak uz som sa musel dost drzat. ale mozno je to vizionarsky pocin - 460 sa po neuspechu na ostravsku vracaju na ustecko :-D

inak pekna aktivita.

jeffer napsal:
tak som (skoro) presiel detsky vlak - spadol kdesi pri bezpravi (s poslednym save asi v koline obavam sa). takze mozno nabuduce
V Kolíně ten problém byl po spuštění staničního rozhlasu.Doporučuji nastavení dle http://www.semora.cz/msts/desatero.htm Aspoň já jsem to tím vyřešil.

jeffer napsal:
musim povedat, ze tato aktivita obsahuje naozaj diabolsky (hustotou) traffic (obvzlast na trojkolajke). i ked som mal isty pocit, ktory od zaciatku do konca neustale naberal na intenzite - totiz, ze snahou autora bolo natlacit do tej aktivity pokial mozno co najviac vozidiel bez ladu a skladu
Aktivita je právě o traficu ale to je věc názoru.

jeffer napsal:
ostatne ked za chocni na mna vybehla 460, tak uz som sa musel dost drzat. ale mozno je to vizionarsky pocin - 460 sa po neuspechu na ostravsku vracaju na ustecko :-D
To že nejezdí nějaký stroj v reálu na určité trati neznamená že se tam nemůže objevit.Pokud by jste tam potkal 230ku tak to je blbost ale 460ka je přípustná.

Tak koukám netsocko,ale i jiní aktivitáři že tady se člověk nezavděčí nikomu!!!!!Bud děláš aktivitu kde je málo trafficu a nebo zase hooooodně trafficu a nebo zase někdo vydí vozidlo které v daném místě pravidelně nejezdí,vždyť je to věc aktivitáře co a kde nasadí za stroje,něco jiného je když aktivitář napíše že aktivita je podle ...GVD a i tam se může objevit vozidlo které tam pravidelně nejezdí a vrací se třeba z dílen zpět do svého domovského depa!!! Budte rádi že tady někdo něco vytvoří a můj osobní názor je že netsocka má pěkné aktivity.

Já musím přitakat všem co act. vymýšlejí. - viz. moje poslední - prezentace S 699.0. Pokud se mi chce a model se mi líbí tak ho nasadím tam kde mom. chci, s vyjímkou el. trakce. To by bylo silné kafe potkat hrbatou na os. v Blavě. Podle mě fikce jsou mnohem bohatší než SJŘ a navíc dává tvůrci si více popustit fantazii. Takže jestli v Chocni potkám 460 či DNT 114 tak si myslím že to je zajímavé zpestření.

Asi tak.

Banán napsal:
Tak koukám netsocko,ale i jiní aktivitáři že tady se člověk nezavděčí nikomu!!!!!Bud děláš aktivitu kde je málo trafficu a nebo zase hooooodně trafficu a nebo zase někdo vydí vozidlo které v daném místě pravidelně nejezdí,vždyť je to věc aktivitáře co a kde nasadí za stroje,něco jiného je když aktivitář napíše že aktivita je podle ...GVD a i tam se může objevit vozidlo které tam pravidelně nejezdí a vrací se třeba z dílen zpět do svého domovského depa!!! Budte rádi že tady někdo něco vytvoří a můj osobní názor je že netsocka má pěkné aktivity.

Banán napsal:
Tak koukám netsocko,ale i jiní aktivitáři že tady se člověk nezavděčí nikomu! ...

sa tvaris jak keby som ho zvozil pod ciernu zem :(
ostatne komentar o "diabolskosti" trafficu bol z mojho uhlu pohladu pochvalny. (teda ak neratam tazko makajuci procesor - ten bude mat mozno iste vyhrady ;)
nad odpovedou poriadne rozmyslaj, nepluvaj slova z klavesnice.

netsocka napsal:
V Kolíně ten problém byl po spuštění staničního rozhlasu.Doporučuji nastavení dle http://www.semora.cz/msts/desatero.htm Aspoň já jsem to tím vyřešil.

ale ja som pisal o pade v bezpravi s poznamkou, ze posledny save som robil asi niekde v koline :) "spadol kdesi pri bezpravi (s poslednym save asi v koline obavam sa)". a neboj, az aktivitku budem chciet dohrat (tych poslednych 5-10 minut), tak to budem riesit (najskor nejake neuplne vozidlo - este sa mi nechcelo pozerat, co by sa tam malo nacitat).

jeffer napsal:
Banán napsal:
Tak koukám netsocko,ale i jiní aktivitáři že tady se člověk nezavděčí nikomu! ...

sa tvaris jak keby som ho zvozil pod ciernu zem :(
ostatne komentar o "diabolskosti" trafficu bol z mojho uhlu pohladu pochvalny. (teda ak neratam tazko makajuci procesor - ten bude mat mozno iste vyhrady ;)
nad odpovedou poriadne rozmyslaj, nepluvaj slova z klavesnice.

netsocka napsal:

ale ja som pisal o pade v bezpravi s poznamkou, ze posledny save som robil asi niekde v koline :) "spadol kdesi pri bezpravi (s poslednym save asi v koline obavam sa)". a neboj, az aktivitku budem chciet dohrat (tych poslednych 5-10 minut), tak to budem riesit (najskor nejake neuplne vozidlo - este sa mi nechcelo pozerat, co by sa tam malo nacitat).
Jeffer já nepluvám slova z klávesnice a myslím že i vím proč jsem to sem psal a tím jsem reagoval na to že jsi se musel "držet" když na tebe vybehla 460!!!!To je ti to tak divný???Že jsi tam potkal tohle vozidlo?Ale hlavně že jsi se udržel a zbytečně si nepluval slova z klávesnice. :salut:

Netsocko,opět hezká aktivita ZV 10279 -plno trafficu,přepřah,jízda na blok!!!Kdo to pojedete čtěte pozorně F 10.Jen dodám že v Libni u peronu pokud je odj.náv na volno se nestaví!

Back
Nahoře