Pepa z Nuslí
Průvodčí
Netsocko, mám problém. Používám Trainstore a tam se mi u tvé aktivity jak tam máš nadpis: "Lokomotiva" tak tam by měl být ten stroj, to číslo. Jenže ono tam není a mě to nejde spustit. Nevíš jak na to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pepa z Nuslí napsal:Netsocko, mám problém. Používám Trainstore a tam se mi u tvé aktivity jak tam máš nadpis: "Lokomotiva" tak tam by měl být ten stroj, to číslo. Jenže ono tam není a mě to nejde spustit. Nevíš jak na to?
Ahoj Ferdo,nahraj si aktivitu do simulátoru a podívej se třeba do ConBuilder nebo do ActivityAnalysis a tam se podívej co ti tam vlastně chybí. Např.chybí mi lok.ř.CD151 012 tak ji vyměním za lok.ř.CD151 018 atd.atd.Takhle to dělám alespoň já a tím ti taky nevnucuji svůj názor a nebo nechci dělat nějakého chytráka.Potom když nevím kde sehnat přímo vozidlo které nemám čím jej nahradit tak se ozvu a napíšu o co jde.Ferda napsal:Zdravím, jaká další vozidla kromě trainsetu BP jsou potřeba k Vaší aktivitě Zv 10279? Existuje nějaký seznam?
Ferda napsal:Zdravím, jaká další vozidla kromě trainsetu BP jsou potřeba k Vaší aktivitě Zv 10279? Existuje nějaký seznam?
Není zač. Myslím, že hlavně tvá vlastní píle a snaživost tě vynesla mezi skvělé aktivitářenetsocka napsal:Z osobních důvodů se na delší čas věnovat aktivitám nebudu.Všem příznivcům mé tvorby děkuji a věřím že to pochopí.A ještě jednou chci poděkovat za veškerou pomoc a trpělivost Mistře Kanku DÍK
Aby mi ale pak rodina Jinak jsem rád že se aktivita líbila.Kazan napsal:Děkuji, bylo to poježděníčko a koukám, že máte novou aktivitu Služba u OKD, takže dnešní večer toho rodina se mnou moc nenamluví![]()
CDC 730-018 je zde http://duuso.demmsts.sk/motorove.htmfaldicek napsal:Zdravím, stáhl jsem si aktivitu Nex a dávám dohromady trainset, ale nikde nemohu najít cdc 730.018. Můžete někdo poradit kde ji nájít?
Jiříku, prosím kde máš toho pochůzkáře? Nikde to na tvém webu nemohu najít.JiříkTK napsal:Pochůzkář je na mých stránkách v objektech, CdByz zase v repaintech.