Hlášení na nádražích

susu79

Začátečník
Dobrý den všem!
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, kde stáhnout hlášení do nádražích? Vím, že nějaká taková stránka byla, ale už neexistuje, tak jestli není nějaká nová? Na fóru jsem hledal dlouho a nic nenašel.
Předem děkuji za odpověď!!!

Pokud myslíš hlášení do MSTS, jsou obsažena jen v některých tratích a jsou součástí jejich instalace. Jejich umístění ve stanicích je záležitostí editoru tratí a pokud jsi začátečník, asi bys to měl nechat na autorech tratí. Pokud chceš hlášení jen poslouchat, asi se ptáš na špatném fóru.

Honza napsal:
Pokud myslíš hlášení do MSTS, jsou obsažena jen v některých tratích a jsou součástí jejich instalace. Jejich umístění ve stanicích je záležitostí editoru tratí a pokud jsi začátečník, asi bys to měl nechat na autorech tratí. Pokud chceš hlášení jen poslouchat, asi se ptáš na špatném fóru.

Tak jsem to udělal s tratí 321 aktualizace 18, jenže mi počítač nic takového do MSTS nenačte. Zkoušel jsem si nainstalovat zjednodušenou verzi, ale i to byla slepá ulička. Ani ve FAQ nebo dotazech začátečníků jsem nic nenašel. Ve složce Train simulator tyto hlášení jsou. Nemohl by mi někdo prosím pomoct? Děkuji Prolam

http://hlaseni.webnode.cz/simulatory/hlasic/

Nejspíš toto, ale to je pro Pražské tramvaje a navíc mě jde jen o to abych rozchodil soubory, které ve složce Train simulator nechybí. Ovšem děkuji za odpověď.
Otázka pro Stavitelxx:
Prosím, přečtěte si v článku vvýš můj problém, nevíte v čem ten problém vězí?? Děkuji za odpověď a nashle.
P.S. Není pro zapnutí hlášení nějaká klávesová zkratka?

Stále nějak nechápu Tvůj problém. Podle Tvého prvního dotazu jsem pochopil, že si chceš pouze pouštět, a to ne v rámci MSTS, hlášení staničního rozhlasu. Proto byla moje první rada, jaká byla.
Pokud Ti nejdou zvuky ve stanicích v MSTS (a jsme u toho: dotazy je třeba pokládat srozumitelně a jednoznačně), znovu zopakuji: zvuky ve stanicích jsou součástí instalace trati a umísťují se do ní v editoru trati formou zvukových sloupů, tedy jakýchsi neviditelných pevně umístěných reproduktorů, na kterých se po aktivaci, která se děje automaticky přiblížením hráče na danou vzdálenost, přehrává autorem určená zvuková smyčka. Takže nečekej, že když přijedeš s vlakem 8585, ozve se hlášení, že přijel vlak 8585. Pokud máš nainstalovaný (a správně) projekt "Trať 321" a zvuky Ti nejdou, máš pravděpodobně špatně nastavené MSTS, doporučuji zkontrolovat nastavení, hlavně u zvuků, měly by být na maximum.

Jen na okraj, abys měl info komplet, existuje česká trať, kde funguje hlášení ve vozidle podle projížděné trati a na každé zastávce řidič spouští odpovídající hlášení pro tuto zastávku. Už z toho, že jsem použil slovo řidič by Ti mělo dojít, že mluvím o tramvajích, konkrétně o Olomouci. Co je k tomuto přehrávání třeba (zajišťuje ho program spuštěný na pozadí MSTS) a jak na to je uvedeno v návodu trati.

Zdravím, pomocí SLOW TV jsem si nahrál hlášení z hlaváu. Přejmenoval jsem si je tak jak mají být třeba: Hlaseni_Praha1.wav a nahradil původní. Může mi ale někdo vysvětlit proč, když zapnu hru pořád přehrávají staré hlášení a ne mé nové nahrané ? Přece to nedává smysl aby vymazaný soubor i tak fungoval. Může mi to někdo vysvětlit. Díky

Skontroluj si súbor Hlaseni_Praha.sms ten určuje čo bude prehrané. Možno tam súbor Hlaseni_Praha1.waw nieje.

Back
Nahoře