Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Neviděl bych to tak, teď jsme v Bohumíně na setkání autorů a ne v Praze. Loni nás tu nebylo tolik jako letos, jen si to loni tolik nevjímal. Letos to už bez placení klapne.Gajdma napsal:Účast nebyla tak vysoká jako loni, nebo teď v Praze
poison napsal:...
Letos to už bez placení klapne.![]()
dem napsal:Viac pív ako noťasov![]()
My děkujeme Tobě za uspořádání již čtvrtého ročníku této akce a doufáme, že budem pokračovat. DíkesDavid Hájek napsal:Děkuji tedy všem účastníkům sobotní diskuzní části setkání
Kank napsal:...
Jsem seriózní
... http://eldar.cz/kank/ostatni/_MG_8697.jpg ...

Tak to jsi dopadl ještě dobře. Já když jsem přijel na jednu z prvních slezin do Prahy a večer před spal u bráchy, také jsme to trochu s pitím rozjeli, tak ve finále brácha v opileckém opojení mi začal stříhací mašinkou jezdit po hlavě za přizvukování švagrové jak mi to sluší a já ráno na slezinu přišel s holou hlavou opravdu jako na sraz skinheadů. Ale tenkrát tam myslím byl s podobně naleštěnou hlavou i Kank a ještě někdo, tak jsem celkem zapadČouda napsal:No jo, když Zbyňku ve skinheadský hospodě potkáš nějaký ženský a večer se rozjede, tak je na střáhání zadělánoAle pěkné psék. Já myslel, že máš jezevčíka...
dem napsal:Kank tak na tvoju prvú fotku by som tipoval, že sa Čouda akurát rozhorčuje nad tým jaké zberače tomu Pikku dal a že zas tam nie su stieračeA Pawlik s Danom len čakajú čo na to Pikku
![]()