Čouda napsal:
No zase to tolik nepřeháněj. Jen sem chtěl vyhodit vajgl z okna a nějak se tam ty květináče pošouply a jeden přepad přes parapet.
...
Zdravím,
jak tak čtu,jsem docela rád,že po mě nechtěli tisícikorunovou zálohu i na nocležně.Podle všeho bych o ni docela jistě přišel.
Aby ale čtenáři zdejšího vlákna nenabyli dojmu,že se v Bohumíně holduje jen alkoholu a divoké zábavě,dovolil bych si jen ve zkratce připomenout,co nového se na setkání "objevilo". Snad nebudu autory ukamenován. Záměrně je zde neuvedu a kdo je zná,nechť laskavě pomlčí ať mají chlapci klid na práci.

Osobně jsem tedy zahlédl modelové novinky typu :
1. Velmi zdařilý model "Bastarda" /loko ČD ř.371,372/.
2. Model motorového vozu MVTV 2.
3. Rozpracovaný nový model stroje PKP IC 370 "Husarz" /de facto nový model Tauruse/.
5. Taxem již zmíněný rozpracovaný model motorového vozu M 120 "Věžák".
6. Model další verze modelu vozu ex. řady Raj /"Cibule"/.
Co se týče kabin,byly představeny :
1. Dle tvrzení autora již finální denní verze cabu lokomotivy ČD ř.380.
2. Caby pro stroje ř. 750/753
3. Cab pro vozy ř.854/954
4. Rozpracovaný kousek pro stroje PKP IC 370 "Husarz" a tím vlastně i pro lokomotivy OBB 1216 "Taurus".
Představeno bylo i několi novinek v oblasti stavby tratí a tvorby aktivit,ale v tom množství tvůrců jsem jaksi neměl přehled o tom,kdo,co a místy i pro koho tvoří.

Jestli jsem na něco zapomněl,nechť mne ostatní účastníci setkání doplní.
Z mého pohledu na věc setkání své poslání splnilo a to co se dělo kolem, jsem coby zapřisáhlý abstinent bral jako nutné "zlo".
David