Setkání Bohumín 9.-10.10.2010

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
No zase to tolik nepřeháněj. Jen sem chtěl vyhodit vajgl z okna a nějak se tam ty květináče pošouply a jeden přepad přes parapet. Květináč sem sice chytil, ale kytka i s kořenovým balem spadla na podlahu. No tak sem ji drapnul a nacpal zpátky do květináče a ten usadil zpět na okno. Na úklid hlíny už jsem neměl sílu, protože sem dostal záchvat smíchu, i když nevím proč. Nic víc sem nedělal. Jak píšu já sem jenom anděl. Nic zlýho nedělám.

Ahoj všem. Omlouvám se za mou letošní neůčast, jak jsem byl upozorněn Vencou tak můj omluvný mejl nedorazil a proto se o mém nepříjezdu něvědělo. Velká škoda že to letos poprvé nevyšlo, ale v praze to už napravím. Jak vidím o mnohé jsem přišel, má škoda. Tudíž v únoru čest

Čouda napsal:
No zase to tolik nepřeháněj. Jen sem chtěl vyhodit vajgl z okna a nějak se tam ty květináče pošouply a jeden přepad přes parapet.
...

Zdravím,
jak tak čtu,jsem docela rád,že po mě nechtěli tisícikorunovou zálohu i na nocležně.Podle všeho bych o ni docela jistě přišel.
Aby ale čtenáři zdejšího vlákna nenabyli dojmu,že se v Bohumíně holduje jen alkoholu a divoké zábavě,dovolil bych si jen ve zkratce připomenout,co nového se na setkání "objevilo". Snad nebudu autory ukamenován. Záměrně je zde neuvedu a kdo je zná,nechť laskavě pomlčí ať mají chlapci klid na práci. ;) Osobně jsem tedy zahlédl modelové novinky typu :

1. Velmi zdařilý model "Bastarda" /loko ČD ř.371,372/.
2. Model motorového vozu MVTV 2.
3. Rozpracovaný nový model stroje PKP IC 370 "Husarz" /de facto nový model Tauruse/.
5. Taxem již zmíněný rozpracovaný model motorového vozu M 120 "Věžák".
6. Model další verze modelu vozu ex. řady Raj /"Cibule"/.

Co se týče kabin,byly představeny :

1. Dle tvrzení autora již finální denní verze cabu lokomotivy ČD ř.380.
2. Caby pro stroje ř. 750/753
3. Cab pro vozy ř.854/954
4. Rozpracovaný kousek pro stroje PKP IC 370 "Husarz" a tím vlastně i pro lokomotivy OBB 1216 "Taurus".

Představeno bylo i několi novinek v oblasti stavby tratí a tvorby aktivit,ale v tom množství tvůrců jsem jaksi neměl přehled o tom,kdo,co a místy i pro koho tvoří.;) Jestli jsem na něco zapomněl,nechť mne ostatní účastníci setkání doplní.
Z mého pohledu na věc setkání své poslání splnilo a to co se dělo kolem, jsem coby zapřisáhlý abstinent bral jako nutné "zlo".:D

David

Naposled editoval moderátor:
To Pawlik a Kank: Kluci ale s tím rychlým odjezdem jste nás velmi zklamaly Myslely jsme že ještě nějaké dvě hodinky pokecáme a najednou .....
Ale na druhou stranu si myslím že se celá akce velmi vydařila, i já bych chtěl Davidovi poděkovat za organizaci. Konečně jsem osobně potkal další lidi které jsem znal pouze z fóra a se kterými jsem se chtěl setkat. Takže jsem rád že jsem se mohl účastnit a těším se na další setkání.

Naposled editoval moderátor:
Tommy, mě to pak trklo ve vlaku, že jsem mohl aspoň po Čoudovi vyřídit pozdrav tobě a Danovi. :(
No co už, stalo se. Byl jsem opravdu nějakej k nepoužití v neděli, žádná sranda se mnou nebyla. :-(
Tak holt za půl roku nebo za rok.
Zrad! :)

Také bych chtěl Davidovi poděkovat za organizaci a všem zúčastněným za příjemnou atmosféru při posezení v Riu.

Malá poznámka ke kabině pro řadu 380. Dle interních informací a po diskuzi s přítomnými vyplynulo, že by denní verze kabiny mohla doznat ještě určitých změn.;)

Back
Nahoře