Aktivity Ondra.H

Ondra.H napsal:
Druhý díl je pro trať Bratislava - Praha, první a třetí jsou pro trať 321.

jojo uz jsem to pochopil, dik. To v tom Olomouci jsem nerozchodil. Posun jsem udelal znova a nic. Vymenil jsem Bin a nic, porad cervena. Pak me jeste napadlo ze me to jednou udelalo na Litomericke trati a tam me poradil Tommy vymenit cd_servis2.con a pomohlo to. Jenze v tomto pripade bych toto musel zacit znovu.

Hezký den, dodělal sem třídílnou nákladní aktivitu, pro trať 321, začátek je ve Valašském Meziříčí kolem třetí ráno a konec tamtéž chvilku po dvanácté. Teď hledám dobrovolníky kteří by aktivity otestovali, ozvěte se přes soukromé zprávy, díky.

Část aktivity Pn 61200 jsem si projel vypadá zatím skvěle. Jen se chci zeptat mám od kamaráda aktivitu vlaku Pn 60580 z Třince do Prahy Běchovic, má 3 části. 2. a 3. část funguje dobře. 1. bohužel je na starší aktualizaci potřeboval bych jestli bys jí mohl opravit a popřípadě vydat všechny 3 díly děkuji.

ondra135 napsal:
Část aktivity Pn 61200 jsem si projel vypadá zatím skvěle. Jen se chci zeptat mám od kamaráda aktivitu vlaku Pn 60580 z Třince do Prahy Běchovic, má 3 části. 2. a 3. část funguje dobře. 1. bohužel je na starší aktualizaci potřeboval bych jestli bys jí mohl opravit a popřípadě vydat všechny 3 díly děkuji.
Díky za pochvalu, aktivitu bych opravit nemohl, nejlepší je když to opraví autor.

To se nedá nic dělat mám i aktivitu Nex 46756 z Petrovic u Karviné do Břeclavi. Bohužel by potřebovala opravit jenom trasa řízeného vlaku jinak nic, škoda myslel sem, že bys jí mohl opravit. 1. část aktivity Pn 61200 jsem dojel je fakt super.

Zdravim, mam problem s aktivitou Pn61200 1.cast. Hned po prvej text.sprave mi hra okamzite padne bez akejkolvek hlasky. Nikdy predtym som podobny problem nemal. Bin mam najnovsi, trainset v pohode a ine act. fachaju. Neviete cim by to mohlo byt? Dakujem.

alanko007 napsal:
Zdravim, mam problem s aktivitou Pn61200 1.cast. Hned po prvej text.sprave mi hra okamzite padne bez akejkolvek hlasky. Nikdy predtym som podobny problem nemal. Bin mam najnovsi, trainset v pohode a ine act. fachaju. Neviete cim by to mohlo byt? Dakujem.
Fakt netuším, mě to při testech nikdy nespadlo, ani testrům ne.

Ondra.H napsal:
alanko007 napsal:
S podobnými problémy už jsem se setkal. Stává se to ve stanicích s většími nároky na počítač ( což se týká například ValMezu). Je třeba hlášku co nejrychleji zavřít. Při delším prohlížení PC nezvládne pozdější pokračování. Doporučuji ve větších stanicích častěji sejfovat a nepoužívat venkovní pohled. Pokud už víš co je v hlášce řečeno tak ji po objevení ihned zavři a mělo by být po problému.

Tommy66 napsal:
Ondra.H napsal:
alanko007 napsal:
S podobnými problémy už jsem se setkal. Stává se to ve stanicích s většími nároky na počítač ( což se týká například ValMezu). Je třeba hlášku co nejrychleji zavřít. Při delším prohlížení PC nezvládne pozdější pokračování. Doporučuji ve větších stanicích častěji sejfovat a nepoužívat venkovní pohled. Pokud už víš co je v hlášce řečeno tak ji po objevení ihned zavři a mělo by být po problému.
Ahoj a já k tomu dodám, že taky hodně dělá úprava soundcfg dat, jak se tu o tom na fóru hodně psalo.
S pozdravem Dan.;)

Upravený soundcfg.dat je součástí poslední aktualizace takže tady bych byl s úpravou opatrný. Dle mých zkušeností pod ním trať nepadá.

Práve som prešiel prvú časť aktivity Pn61200 a musím autora naozaj pochváliť za kvalitnú prácu. Vidieť, že autor sa aj v súkromnom živote pohybuje v blízkosti železnice, pretože ten dej aktivty a všetky tie hlášky sú ako v skutočnosti. jediná maličkosť ktorú by som autorovi vytkol, je to, že nepoužíva koncovky na nákladných vlakoch, ale inak je to naozaj reálne spracovaná aktivita. Len tak ďalej...

Ivan.ps napsal:
Práve som prešiel prvú časť aktivity Pn61200 a musím autora naozaj pochváliť za kvalitnú prácu. Vidieť, že autor sa aj v súkromnom živote pohybuje v blízkosti železnice, pretože ten dej aktivty a všetky tie hlášky sú ako v skutočnosti. jediná maličkosť ktorú by som autorovi vytkol, je to, že nepoužíva koncovky na nákladných vlakoch, ale inak je to naozaj reálne spracovaná aktivita. Len tak ďalej...
Díky za pochvalu, v reálu se v oklí železnice moc nepohybuju, občas si jdu něco vyfotit, spíš to bude tím že se znám z jedním výpravčím, takže se občas dostanu do dopravní kanceláře, tam právě používají ty hlášky.

Hezký večer, našli by se dva lidé, kteří by otestovali čtyři moje nové aktivity ? Tentokrát se jedná o aktivity z vlaky EC a Ex, kdy se vžijete do role pražského fíry, první a poslední díl sou pro trať BP, ostatní pro trať 321. Zájemci prosím ozvěte se přes soukromou zprávu.

Chci se zeptat zda se bude opravovat 1. a 3. část aktivity Rn 51432 na současnou aktualizaci 17. Rád bych si jí znovu zajel.

ondra135 napsal:
Chci se zeptat zda se bude opravovat 1. a 3. část aktivity Rn 51432 na současnou aktualizaci 17. Rád bych si jí znovu zajel.
Nebude, už sem se pokoušel opravit trasu hráče, proseděl sem nad tím asi hodinu a výsledek byl nulový.

Koukal jsem na 1.část Rn 51432 a ten path by se opravit dal,jen nevím kudy vedla trasa hráče.Chtělo by to po stanicích upřesnit a mohl bych se pokusit to zprovoznit.Jinak v první části jsou jen tři chybné cesty,škoda tu aktivitu nechat ladem na staré verzi traťe.

Back
Nahoře