Odinstalování aktivity

susu79

Začátečník
Zdravím všechny zkušené hráče MSTS! Potřeboval bych poradit, jestli někdo neví, jak aktivitu "apk" odinstalovat z tratě BP?
Předem děkuji za odpověď, pokud někdo odpoví!:)

Vím a poradím. :D
Na DVD 1 přímo z hlavního menu se dá nainstalovat Activity Mover od Martense.
(musí se zadat cesta k MSTS a pak se klepne do okna, kde je MSTS a do okna, kde je BP)
Vlevo mám všechny aktivní aktivity a v pravo mám aktivity v archivu.
Pomocí šipek si do levého sloupce dám aktivity, které chci ponechat a vpravo dám aktivity, které nechci.
Až si udělám pořádek, ukončím Activity Mover a otevřu složku Breclav - Praha, vyhledám 4 složky s koncovkou *_archiv, označím a použiji klávesu delete. Po novém spuštění Activity Mover se tyto složky vytvoří znovu čisté k dalšímu použití.
Ale co je ještě třeba je navštívit složku Trains/Consists a podle indexů identifikovat soupravy smazaných aktivit a smazat. Ale pokud tam zůstanou a všechna vozidla v jeho obsahu mám a používám Trainstore, ničemu nevadí.

Jinak je odpověď zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1570

for mods: možná by nebylo od věci tyto témata sloučit.

Naposled editoval moderátor:
Bacha Zbyňku při odstraňování aktivity - consisty jsou sdílené nejen v rámci aktivity či trati, ale v rámci celého MSTS, a často se stane, že si autoři používají takto sdílené consisty ( standardně jde minimálně o soupravy panťáků a bimbadla). Odmazáním takového consistu si odstřelí dotyčný i případné další aktivity.

Jasně, pro začátečníky bych doporučil jediné. Pokud vše funguje, zálohovat, zálohovat, zálohovat.
Pak když budu instalovat například aktivitu a bude mi dělat problém, tak mohu dát pryč celou složku Consists a ze zálohy si nahraji verzi předchozí.

Back
Nahoře