Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zdravím všechny zkušené hráče MSTS! Potřeboval bych poradit, jestli někdo neví, jak aktivitu "apk" odinstalovat z tratě BP?
Předem děkuji za odpověď, pokud někdo odpoví!
Vím a poradím.
Na DVD 1 přímo z hlavního menu se dá nainstalovat Activity Mover od Martense.
(musí se zadat cesta k MSTS a pak se klepne do okna, kde je MSTS a do okna, kde je BP)
Vlevo mám všechny aktivní aktivity a v pravo mám aktivity v archivu.
Pomocí šipek si do levého sloupce dám aktivity, které chci ponechat a vpravo dám aktivity, které nechci.
Až si udělám pořádek, ukončím Activity Mover a otevřu složku Breclav - Praha, vyhledám 4 složky s koncovkou *_archiv, označím a použiji klávesu delete. Po novém spuštění Activity Mover se tyto složky vytvoří znovu čisté k dalšímu použití.
Ale co je ještě třeba je navštívit složku Trains/Consists a podle indexů identifikovat soupravy smazaných aktivit a smazat. Ale pokud tam zůstanou a všechna vozidla v jeho obsahu mám a používám Trainstore, ničemu nevadí.
Bacha Zbyňku při odstraňování aktivity - consisty jsou sdílené nejen v rámci aktivity či trati, ale v rámci celého MSTS, a často se stane, že si autoři používají takto sdílené consisty ( standardně jde minimálně o soupravy panťáků a bimbadla). Odmazáním takového consistu si odstřelí dotyčný i případné další aktivity.
Jasně, pro začátečníky bych doporučil jediné. Pokud vše funguje, zálohovat, zálohovat, zálohovat.
Pak když budu instalovat například aktivitu a bude mi dělat problém, tak mohu dát pryč celou složku Consists a ze zálohy si nahraji verzi předchozí.