Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2010

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Tax

Moderátor
Správce
SAPPHIRE napsal:
Snáď bude takýto zraz aj na Slovensku, aby som to nemal ďaleko :rolleyes:

Sapphire si povzdychol, že by sa podobného stretnutia aké bolo v Bohumíne rád zúčastnil kdesi na Slovensku. Nie je problém také stretnutie zorganizovať, samozrejme za predpokladu, že by bol dostatočný záujem.
Stačí sa dohodnúť na vhodnom termíne, miesto konania by bolo v Kotolňa pub-e v I. bratislavskom obvode, relatívne neďaleko hlavnej stanice, kde viem vybaviť bez zvláštnych ťahaníc samostatnú miestnosť pre cca 10 - 20 účastnikov spôsobom uzavretej spoločnosti.
Vhodný termín by som videl sobotu 20. alebo 27. 11. 2010 alebo potom až po pražskom stretnutí, t.j. v 3. alebo 4. mesiaci 2011.
Pre potreby prezentácie je možné pripojiť notebook na LCD TV prístroj umiestnený pod stropom.

RE: Stretnutie fandov MSTS v Bratislave - ano či nie

V podstate by som aj prišiel. Len treba vedieť dostatočne včas termín, aby som si vybavil volno. Záujem by som mal.

Za sebe předběžně říkám ne. Jistě je spousta lidí, kteří mě nebudou postrádat, ať už z důvodu asympatie nebo prostě jen proto, že tvoří v jiném odvětví MSTS než já.
Ten Bohumím byl Davidem perfektně vymyšlen proto, že je přesně v půlce Československa a navíc na hlavní dopravní tepně,
tak jsem si říkal, že kdo chce přijet, přijede.

Pawlik napsal:
... Ten Bohumím byl Davidem perfektně vymyšlen proto, že je přesně v půlce Československa a navíc na hlavní dopravní tepně,
tak jsem si říkal, že kdo chce přijet, přijede.

S tím nelze nic jiné, než souhlasit. Smutný je fakt, že z čobolů se Bohumína zúčastnil jenom Tax, i když stejné šance i pozvání měli i jiní.

Však také má Tax u čechomoraváků velké plus, že je poctil návštěvou. :)

Ono já bych i přijel, ale raději jsem až pro jaro - duben, květen. Každopádně i o listopadovém termínu bych přemýšlel. Problémem je jen cesta zpět, protože bych musel jet 14:08 Slovanem, z Haška mám přípoj jedině v Brně. A to jsem doma 20:23, což je už pozdě. A nevím, jestli by mělo smysl dojet Avalou 9:51 a vracet se Slovanem ve 14:08.

Já jsem zrovna nedávno přemýšlel. "A co bratia Slováci ?" Už dlouho nic nebylo ala Česká hospoda.
A konec listopadu je ideální termín. To sobotu klidně objetuji stejně jako pro Bohumín v říjnu nebo Prahu v únoru. Ale duben, to je moc špatně.
Jinak vymlouvat se, že má do Bratislavy někdo špatné spojení, to je snad vtip. Hlavní město. Tam létají i letadla :D.
Já bych to stejně viděl na gumokolo, pokud bude moci i Sponka.
Opět je v tom pes, kterého bude třeba něchat opatrovat a nerad bych se vlakem vracel moc pozdě.

Obecně vzato, mě nepřítomnost slovenských kolegů na slezinách dost chybí. A když "nejde hora k Mohamedovi, musí Mohamed k hoře" (jak se u nás na Moravě říká). :D

Sypem si popol na hlavu, že v poslednom čase sleziny mimo SR neabsolvujem a tie bratislavské moc neorganizujem. Ale rád sa zúčastním. Mne by vyhovoval ten november, načo to odkladať.

Mi se to kryje. Mám na krku nějaké seminární práce, které je třeba tvořit, v semináři nás čeká Mikulášská (rozuměj akce, kde se ročníky předhání, kdo lépe umí rýpat do představených;) ) a adventní večer, kde budeme pilně cvičit se sborem.

Před asi dvěma roky byla výborná akce návštěva depa v Brně. Bylo to o letních prázdninách, neplánuje někdo něco v takový termín? Mi by se šiknul:P

Kdyby ses na ty hovadiny vykašlal, tak můžeš jet s námi ;)

Výnimočne musím súhlasiť s Čoudom:D.

Michal, jsem rád, že jsi přehodnotil i své hovadiny a zúčastníš se :D

Rád bych se taky zúčastnil, osobně si myslím že ten Listopadový termín by byl fajn. Věřím tomu, že by se dalo domluvit s lidmi kteří pojedou z (od) Brna jestli bych se tam vešel, a nebo v případě zájmu bych mohl vzít auto já a lidi po cestě nabrat ( v Renault Espace je dost místa)

čau Martin M

Martine, no to by bola ostuda keby som slezinu vo vlastnom meste vynechal. Asi by som mal trochu popracovať na nejakých projektoch, nech aj niečo ukážem.

Michale a proč ostuda? Účast není povinná a MSTS není středobod života - ano, mrzelo by mne to, že bych na sraz ve vlastním městě nepřišel, ale rozhodně by mi to netrhalo žíly a nevěšel bych se kvůli tomu - MSTS za mne platby nepoplatí a děti nenakrmí.

Zdarec.
Tak to bych si nenechal ujít, Bratislava není zas až tak daleko. Jenže podzim mi absolutně nevyhovuje. V listopadu máme dva koncerty a do toho všeho jsem měl jaksi úraz při vystupování z autobusu, podvrt jsem si kotník tak blbě, že budu rád, když dám ony dva koncerty poslední 27.11 Ostrava. :-) Takže bych byl pro nějaký termín až po novém roce.
Dan

Z.Šemora: Já se nevymouvám, jen se ptám ostatních zda to má smysl, jinak víte, že jezdím rád.

M. Mouka: Pokud bys byl v Brně v 16:02, nebo tedy ještě na 17:02, pokud bys bral auto, tak bych teda i jel. To se zařídit dá, ale opravdu v noci bych se domů vracel nerad.

Ještě je možnost, přespat a ráno jet v 10 Moravií. Takže se ptám - jel by někdo taky na nocleh?
A Bratislavských kolegů se ptám - kde v okolí sehnat nocleh?

Čo sa týka termínu, navrhujem konečný termín 27.11.2010 - je tam určitá časová rezerva.
Účasť je limitovaná kapacitou, cca 10 - 20 ľudí, v prípade že nás by bolo viac, môžem zariadiť sólo celý lokál ( obsluha hore bez nebude :D ), v tom prípade je kapacita cca o 15 viac, ale budeme v dvoch miestnostiach. "Prihlášky" dám do ankety.

Ubytovanie - neďaleko je pomerne lacný hostel, je dostupný pešo od miesta konania akcie cca max. 15 minút, od hlavnej stanice je dostupný MHD alebo pešo za 20 minút, záujemcovia by si mali včas rezervovať miesto. Ubytovanie v 2, 7, 8 alebo 10 lôžkovej izbe, od toho závisí cena, za desaťlôžkovú izbu je to 12,- € ( + poplatok mestu 1,65 ) na noc, čo je dosť podobné Klamovke alebo Bohumínu. Webstránka hostela je tu: http://www.backpackers.sk/sk/
Ak by niekto ostal na noc, lokál je v nedelu zatvorený, ale môžeme sa pozrieť do Múzea dopravy alebo navštíviť areál MDC Bratislava.

Tak sa hlásim, ubytovanie nepotrebujem, domov sa snáď nejako doplazím....

nebulus napsal:
Tak sa hlásim, ubytovanie nepotrebujem, domov sa snáď nejako doplazím....

Takže lokál je zajednaný, po upresnení počtu je zajednaná aj možnosť uzavretia celého lokálu, to by bola kapacia cca 30 - 40 miest.
Ubytovňa je predbežne v termíne 27.11.2010 voľná.

To nebulus: hehe, tak my dvaja sa môžeme poslezinovať pri obede hocikedy a hocikde, i keď odkedy si na Tomášikovej, je to trocha ťažšie :D
PS: Keď sa hlásiš, klikni aj na anketu, nech je to prehľadnejšie.

Back
Nahoře