Jak bezpečně odstranit aktivitu z msts ?

Kerim

Začátečník
Omlouvám se předem, pokud je tato problematika již někde řešena, ale bohužel jsem ji nemohl nikde najít.

Jak?Jednoduše smazat.Nejlepší je použít Activity mover,přesunout aktivity co chceš ponechat do archívu.Pokud jsi doposud na výhody tohoto prográmku nepřišel přejdi na stránky http://mlasevic.ic.cz/?adata=./admin/aktdetail.php&id=10 .

Program vytvoří složky archivu sám.Pak už jen stačí smazat co zůstalo ve složkách Activities,Paths,Services a Traffic.Tím bude aktivita navždy zlikvidována z msts.Samostatnou kapitolou jsou consist soubory,ty je třeba vyselektovat a poté smazat.Nebo ponechat.

Naposled editoval moderátor:
T napsal:
Jak?Jednoduše smazat.Nejlepší je použít Activity mover,přesunout aktivity co chceš ponechat do archívu.Pokud jsi doposud na výhody tohoto prográmku nepřišel přejdi na stránky http://mlasevic.ic.cz/?adata=./admin/aktdetail.php&id=10 .

Program vytvoří složky archivu sám.Pak už jen stačí smazat co zůstalo ve složkách Activities,Paths,Services a Traffic.Tím bude aktivita navždy zlikvidována z msts.Samostatnou kapitolou jsou consist soubory,ty je třeba vyselektovat a poté smazat.Nebo ponechat.

Zkoušel jsem odstranit aktivitu vyhozením do koše, ale při dalším spuštění msts mě to vyhodili chybovou hlášku. Podotýkám, že se jednalo o aktivitu apk.

Naposled editoval moderátor:
Vyhodit apk je k ničemu to je sbalený archiv s aktivitou. Je potřeba smazat soubor *.act a potom příslušné soubory *.trf, *.pat a *.srv. Pokud jseš schopen vyselektovat i consisty bezpečně patřící k aktivitě tak ty *.con taky. Ale nejdřív si udělej zálohu pro strejčka Příhodu, neboť čert nikdy nespí.....

Já používám TrainStore a tu aktivitu co chci odstranit tak jí spustím a Train Simulátor potom vypnu a v Routes to pak odstraním a aktivita je pryč a žádnou chybu to nehlásí.

Miran napsal:
Vyhodit apk je k ničemu to je sbalený archiv s aktivitou. Je potřeba smazat soubor *.act a potom příslušné soubory *.trf, *.pat a *.srv. Pokud jseš schopen vyselektovat i consisty bezpečně patřící k aktivitě tak ty *.con taky. Ale nejdřív si udělej zálohu pro strejčka Příhodu, neboť čert nikdy nespí.....

Na ty consisty hooodně opatrně - protože musíš odstranit jenom ty, které nepatří k žádné jiné aktivitě a to v celé instalaci MSTS - vzhledem k tomu, že se zavedlo, že ucelené soupravy žabek a pendolina jsou zavedny jako sdílené pro více aktiviti, tak si dej pozor minimálně na tyto - ale už jsem narazil i na consisty nákladů, které jsou použity ve více aktivitách.

Back
Nahoře