Repainty Čouda a Jonáš

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Až ji doskinuju. Netroufám si odhadovat. Naštěstí jsem sehnal lepší fotošop (tu "zgarb" verzi, co jsem měl jsem musel zlikvidovat bo odezva alá intelo) a tak dokončím rozdělané a snad ji dokončím. To není jako cisterna, kde je pár textur, retuše minimální a práce jde velmi rychle od ruky. To je víceméně něco pro mě. Za tři hodinky vagon hotovej a jdu od toho - pro dnešek vyděláno. Na tý 263ce jsem strávil asi 10x tolik času a pořád to není nikde vidět. Taková práce mě moc nebaví ;)

Jenže copa 263ka... Teď nám nastal průser s 371/372. Není s čím jezdit. Akorát Pikku vydal dva dobrý stroje, to je všechno...

Odhalena další chyba (tentokrát ne v zápětí ale až po půl roce). Na webu vagon se škodovkama je chybně označen jako ets_Laekks, správně má být atg_Laekks. Opravovat to nemá cenu. Určitě se najde někdo, kdo mi ho nafotí na skin a pak tuten šerednej smažeme ;)

Čouda napsal:
Odhalena další chyba (tentokrát ne v zápětí ale až po půl roce). Na webu vagon se škodovkama je chybně označen jako ets_Laekks, správně má být atg_Laekks. Opravovat to nemá cenu. Určitě se najde někdo, kdo mi ho nafotí na skin a pak tuten šerednej smažeme ;)

Když se zařídí aby bylo počasí pod mrakem tak můžu fotit u nás tyto vozy totiž občas stojej

ab049cc8edeb11f7fdd0bb1a2d77a01a.jpg 8d6f53e64c2bbab38ee44f4d5eecaeb4.jpg Na známé adrese můžete stahovat dva skiny nákladních vozů od Čoudy: ÖBB Cargo Austria Shimmns 148 na přepravu plechových svitků s krytím odsunovací plachtou a plošinový ÖBB Shimmns 276 s třídílnou teleskopickou skříní.

Naposled editoval moderátor:
Shimmns 276 a 148 opraveno, stačí stáhnou znovu jen chování. Pavlíku, díky za upozornění.

A ještě vás na základě podnětu uživatelů čeká vylepšení webu ve formě možnosti zobrazení většího obrázku po kliknutí na náhled, zatím jen u nákladních vozů, postupně budu doplňovat dále.

Zase to tolik nepřeháněj ;)

Jinak kdopa si všimnul zkosených nárazníků? A to z obou stran ;)

ČD Cargo 751 145-4

4e0a7d8d5cc4e709d228f37f81d5fef8.jpg Avizovaný skin ČD Cargo 751 145-4 z dílny Čoudy dorazil do vašeho virtuálního depa, stahovat můžete zde.

Ahojda!

Jelikož jsem dával do pořádku trainset - konkrétně bardotky, narazil jsem na Kadrův starej, přestarej skin 749 240:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dm-KZO0.jpg[/URL]

I vzpoměl jsem si na zašlou slávu Letohradského depa a napadlo mě stvořit aktivitu. Oprášil jsem proto staré archivy a našel jednu pěknou túrku. Jedná se o vlaky 757-756-753 TS 735 tehdejšího PP Letohrad. Zajisté jste již někdy slyšeli o vlaku "Klidná síla", jehož název si zaplatila KDU-ČSL za 80 000Kč. A právě ten by měl hráč podle scénáře vést. Podle turnusu střídáte kolegu na vlaku 757 na ose v Letohradě. Bude to bez problémů jetitelné, protože v Jeseníku je půl hodiny na obrat - čili objet soupravu, brzdu, uvařit kafe a zpátky. V Týništi jsou dvě hodiny ale ..

Snad mi elán vydrží a dotáhnu to celé do finále. Tím pádem byste se mohli při další aktualizaci tratě BP těšit na pěknou a hlavně reálnou projížďku ;)

Se strojem 749 240 to bude ovšem složitější. Zdaleka již nevyhovuje současným požadavkům, autorem je Kadr, tím pádem půjde s největší pravděpodobností o neveřejnou záležitost. Je mi líto ale muzeum mezi lidi pouštět nebudeme :( Stroj můžete nahradit 750 346, která se na tomto výkonu taktéž ne jednou objevila :)

Já teda nevím, ale je to pěknej kousek a určitě nejsem sám, kdo si myslí, že by byla škoda nechat ho v "šuplíku."

Honzo jo ale to by musel někdo poskytnout fotky. Jinak smůla ;) Hodila by se naleštěná, nová 008 a nebo pak 256, 240, 011 nebo 240 ;) Snad jsem na žádnou nezapoměl..

Back
Nahoře