Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Pokud mě paměť neklame, tak jihlavská perla šla po skončení tamější éry na sever do Slezska. Hodně jezdívala v okolí Krnova - což potvrzoval i znak města Krnov umístěný na obou bocích nad tabulkou čísla lokomotivy. Mohlo to být tak do elektrizace tratě Ostrava - Opava (nezaručuji) a pak hodně vozila osobáky na rameni Olomouc - Uničov. Sem tam samozřejmě zavítala na Ramzovou a po skončení pravidelného nasazování Bert v Olomouci byla převelena do Prahy.
Mohlo se ale stát že mezitím byla někde na "hostování".
Dva screeny z mé a Honzovo dílny. První je průběžný nákladní vlak vedený dvojicí strojů 751 119 a 751 145 kdesi u Milotic nad Opavou. A druhý je stroj 749 240 na R757 v traťovém úseku Hanušovice - Jindřichov na Moravě.
pozn.: Stroj 751 119 bude doplněn freightanimem, kde jsem vymodeloval stříšku nad okny stanoviště strojvedoucího a závětrné štítky. V přípravě jsou zajímavé stroje. Oba žádané diskutujícími. Jako malou nápovědu uvedu, že Honzovo strojek utekl hrobníkovi z lopaty a ten můj to už bohužel má za sebou i když svoji smrt vočůral vícekrát než jednou
Takže v přípravě další strojek. 749 258 bohužel již jako pražskej krám. Tuteho skinu si važte, protože nebylo vůbec jednoduché sehnat fotky. Nakonec se něco málo díky Stefjovi podařilo a tak mohl vzniknout tento skin. Datum vydání v nedohlednu
Snad už večer bude hotovo Rád bych udělal ještě druhý "pižamo" ale budu muset použít fotky z 749 259 a patřičně je upravit. Snad by se to nechalo tolerovat, protože 249 je sešrotovaná už dlouho a fotky pravděpodobně nikdo nepořídil...
258 byla taky jedna z olomouckých a jak by teprv vypadala "lentilka" 178 nebo růžová 263. Skiny by se však daly udělat jen ve Photoshopu, mám ke každé jen jednu fotku než ty odstíny vybledly, zvláštní že ty fialové barvy u lokomotiv změnily odstín už po pár měsících, ne-li týdnech.
Fotka je z roku 1995, kdy mašina přišla z dílen.