Repainty Čouda a Jonáš

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Hle čouďas, co takhle návěstní opakovač??? říká ti něco?? Já jen, že by bylo dobré jej tam dodělat :D

A jak jsi přišel na to, že tam chybí? Ty jsi viděl ve Frýdlantu nad Ostravicí kod? Máme taky klávesu "V" a ta dělá co? Kdo to ví? Schovává opakovač, vole! Správně ale co taky... :D

Dandiouse napsal:
Hle čouďas, co takhle návěstní opakovač??? říká ti něco?? Já jen, že by bylo dobré jej tam dodělat :D
Nějakej chytrej takhle po ránu.

Čoudo, cab vypadá perfektně!!

Hynďa napsal:
Dandiouse napsal:
Nějakej chytrej takhle po ránu.

Čoudo, cab vypadá perfektně!!

Proč?? Já vidím jen signalizaci živáka...
Ale samozřejmě, čouďas ma co šáhne, to vypada dobře! Cab 854 není vyjímkou!!!

Zdar chlapi, nezdá se vám, že 749.258 má něják divně nízkou jaksi "useknutou" nádrž? Zatím jsem to tu nenašel, že by se to řešilo. Ale jinak je skin vážně super :) děkuji

To bude asi tím, že to je dobře. Mrkni se na fotky toho strojku ;)

Není to to T478.2078, nýbrž 749 240-8 původem z Prahy. (Taky ani podvozky nejsou původní, ty už má ze 749 218-4)

Dandiouse napsal:
Není to to T478.2078, nýbrž 749 240-8 původem z Prahy. (Taky ani podvozky nejsou původní, ty už má ze 749 218-4)

jj, já vím... Ale stejně by bylo asi lepší udělat už rovnou verzi se závěskama použitelný pro ty co jezdí jen na tratích ČSD, protože si myslím, že by se v aktuálním stavu moc nedala použít pro ty co jezdí na tratích ČD (mám na mysli aktuální dění na našich tratích)

T6791225 prosím ťa prečo cituješ príspevok keď reaguješ hneď na predošlí??? A načo cituješ obrázky? To sa nedá prepísať img tagy na url keď už to musíš citovať?

To Liadem. : dúfam, že ten voz za tým máš nafotený tiež.....

Nie nestalo. Ale keď to urobíš zopárkrát za sebou v jednom vlákne tak s toho budeme mať dejavu.....

Jestli tu mašinu budu dělat, tak určitě jako 749 240 ještě před okamžikem odprodání soukromému subjektu..

Bylo by zajímavé udělat tandem- pack toho salonního vozu a té 240 eventuelně T478.2078.
Kdybych nedělal brejlovce, zkusil bych bertu, byla by to příjemná změna :-D

Ahojda!

Nic nového není, snad jenom někdy vydáme 750 022 a 754 048 - oba strojky skiny od Stefji -> konverze do MSTS.

Ale proč píšu, potřeboval bych definici světel pro brejlovce s dvěma halogeny v reflektoru. Kdyžtak to klidně plácněte sem, ať to je na očích. Já děkuju ;)

Definícia takého nastavenie je na mojom skine 750.221 stačí si z engu skopírovať, odsek Lights, nastavoval mi ich Robo, tak keby niečo môžeš mu napísať. :)

750.022 ale keď to bude od Stefju tak to asi nechám tak ;)

Back
Nahoře