Repainty Čouda a Jonáš

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Repainty Čouda a Jonáš

To vypadá moc pěkně a hlavně ten sníh od toho pluhu je super.

Naposled editoval moderátor:
Škoda Octavia combi

4cad43859eb329725c0e389c797c9d5c.jpg Než nám Čouda nadělí pořádného Ježíška, je tu pro vás zatím jedna maličkost z jeho dílny, statický model (objekt) automobilu Škoda Octavia combi v několika barevných verzích. Ke stažení jako vždy zde.

ČD Btee(289) 21-08 056 a SŽDC KSP 411 S-113

5574e52146f19c5342c114a8ba626467.jpg Čouda si pro vás připravil jeden skin velkoprostorového osobního vozu Btee dom.st. Děčín.
9478dfd163bb0cbb10709c2615bd8a8f.gif A protože se nám na Českou republiku sype sníh, tak pro zajištění sjízdnosti našich virtuálních tratí nám Čouda naskinoval sněhový pluh SŽDC z dom.st. Letohrad KSP 411 s-113. Vyžaduje MSTS Bin a má dvě vychytávky. Ctrl+Num7 resp. Ctrl+Num9 neovládá dveře, ale skryje na jednom nebo druhém čele nárazníky a šroubovku. V archivu chování najdete wag i eng soubor, pokud použijete eng a s pluhem se rozjedete, začne pluh odhazovat sníh (jde o využití animace kouře parní lokomotivy).
Ke stažení jako vždy zde.

RE: ČD Btee(289) 21-08 056 a SŽDC KSP 411 S-113

Ahojky, předem se přiznávám, že jsem tohle vlákno nečetl a tak už to tu možná někde je ale mám drobný problém s mašinama cdc 742 od Coudy. Chybí mi tam některé soubory a bez nic nemůžu spustit některé aktivity a v archívech co jsem stáhl nejsou. Jsou to: 742 229rv, 084eng, 385bs, 077bs a 399bs. Jsou někde k sehnání?

Pokud v archivech nejsou, tak je tam Mirek nedodal. Pokud jsou někde v aktivitách použity, jsou pravděpodobně důsledkem úprav trainsetu autora aktivit. Pak je třeba se obrátit na něj.

Honza napsal:
... Pokud jsou někde v aktivitách použity, jsou pravděpodobně důsledkem úprav trainsetu autora aktivit. Pak je třeba se obrátit na něj.
Původně tyto soubory ve složkách byly, takže pokud je má někdo ještě z Umbrtkovýho webu tak je používá nevědomky, že autor je na novém webu již ve složkách nemá. Je to stejné jako dávné engy s předním sběračem v TBP.

Teď to ode mne nečekejte, ale po novém roce mohu doplnit. Jen rv varianta s Binem asi nemá zcela smysl a vůbec nevím, co je za variantu xxxxxxeng.eng ...

ČDC 751 220, ŽSCS 751 203 a ČDC Sgnss

Ježíškovská nadílka u Čoudy
Honza Toman pro Vás připravil dva skiny řady 751
13209334d4d1e445e617033bcc160524.jpg 5574772c64e38be6839e5e88ada03d6e.jpg
Čouda pak balík kontejnerových vozů ČDC Sgnss
f1f3cf1eb947b0e81ea0ad805d98b0e5.gif.

Omlouvám se, ale z důvodu problémů s připojením není balíček ČDC Sgnss dosud nahrán na severu, snad se ještě dnes podaří.

ČDC Sgnss

Takže ani na třetí pokus po 3 hodinách se nahrání balíku ČDC Sgnss nepodařilo, omlouvám se, ale zatím si na tento dárek musíte počkat.

Ahoj staženo a hned jedna chybička ve wag souboru: cdc_Sgnss_241_KON02_prazdny
Liší se název v žádku Wagon, kde je: cdc_Sgnss_241_KON02_lozeny a CB tak vagń neotevře a háže chybu.
Dan

berta nejde stahnout a model vagonu nelze otevrit.. je to nejake cele potentockovane...

Honzo, ten ČDC Sgnss jde stáhnout a před 10 minutama jsem ho sosnul zdravý a komplet - nejde ale stáhnout ČDC berta - ani jeden soubor tam neexistuje.

Tak děkuji vřele za Sgnss opravdu pěkný vozííček :) a veselé a štastné vánoce vám všem!

I přestože je synek v trestu mu děkuji za skvělé výtvory, které, jak říká, potřebujeme ;-)

Back
Nahoře