Repainty Čouda a Jonáš

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Betra ČDC už také správně nahrána, jsem rád, že Sgnss jede, bylo to docela náročné.
Dane, případné chyby opravím a nahraju na web, až budu u svého kmenového PC a na standardním připojení.

Stáhnul jsem si kontejnerové vozy abych se podíval co se nám urodilo za nového modeláře a musím říct, že jsem překvapený - moc pěkná práce Čmoude. Doufám, že to není poslední co jsi udělal. Dík.
P.S.: jeden kontejner by to chtělo asi přefotit, šumí..ale časem se snad podaří něco nafotit.

Opravte si prosím řádek Wagon u "cdc_Sgnss_241_KON02_prazdny.wag"

Wagon ( cdc_Sgnss_241_KON02_lozeny

na

Wagon ( cdc_Sgnss_241_KON02_prazdny

Díky :)

Chyba byla opravena, aktuálně zveřejněný balíček chování ji již neobsahuje.

Coudasi, budes zverejnovat brejlaky z tohohle prispevku? http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3083&pid=140389#pid140389

Konkretne me by zajimala 0.022?

Naposled editoval moderátor:

Čus! Jsou v pořadí. Jedná se o stefjovi skiny. Model v trs má trošku jiné mapování a mě se to nechce předělávat. Proto to zdržení...

Na tomto webu:
http://www.ts-studio.eu07.pl/
další kontajnery k vozům ČDC Sgnss
Dan,

Na Čoudu by som mal otázku, či by bol ochotný prerobiť tento model Sgnss na model Sggnnss z popradskej tatravagónky, samozrejme po zaistení potrebnej dokumentácie.
Pre predstavu je to tento vozeň:

9d4dd36f811916ffb8d9b38b29039f5f.jpg

Ďakujem za dpoveď.

Pád MSTS

9478dfd163bb0cbb10709c2615bd8a8f.gif
Chlapi zdravím, zkoušeli jste někdo veri tohoto stroje umístit do aktivity?
Teda přesněji.
1. udělat consist 1. vůz sždc KSP411S (eng jako parní mašina) + ČDC 753.7 od Ondy.
2. Otevřít AE a mně při jakémkoliv pokusu zadat v traffic "nový" MSTS okamžitě padá, po vyžazení onoho eng pluhu z consist editor OK.
3. Je zajímavé, že ve volné jízdě fyziky soupravu načtu.
Dan

Tak jsem ještě zjistil, že lokomotivu pluhu AE nai nevidí, když chci vytvořit consist a hledám v parních lokomotivách, tak tam pomyslnou mašinku pluhu nemám. Takže se asi MSTS nelíbí zadání eng souboru.

Ahoj, však ano, když ho začadím v CB, spustím simuláror, tak jako hráč se rozjedu a nic se neděje, ale běda, když s tímto consistem vytvořeným v CB otevřu AE, chi dělat traffic a dám nový, okamžitě pád AE. Vůz pluhu jako wag samozřejmě funguje i v traffic.
Dan

Pavlík napsal:
Ahoj, možná že vykopu teď nějakého toho kostlivce :D, ale všimnul jsem si při testu aktivity, že u čdc 751141 nějak haprují světla:

http://q3.cz/view.php?filename=51Sv_tla_mimo.jpg

Se nediv když proti němu jede Jančura.

No jo! Někdy v budoucnu opravíme. Snad mě k tomu dokope Honzova kabina ;)

Mirku neboj, já k té kabině upravil i eng a světla (nejen) už jedou jak maj tak to pošlem ven dohromady v balíčku;)

Back
Nahoře