Repainty Čouda a Jonáš

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Nemám. Teď jsou jiný priority na MSTS není čas ani chuť a nejsem si jist, zda se k němu ještě někdy vrátím.

Zkopči si světla od Ondrových 750tek s jedním párem poziček z jeho webu.

ČDC Sgnss 031

f1f3cf1eb947b0e81ea0ad805d98b0e5.gif

Čouda pro vás připravil další vůz, jde o skin ČD Sgnss 031 pronajatý ČSKD Intrans, a to s několika variantami nákladů, vše z dílny Josefa Vogeltanze (na obrázku jen některé). Stahovat můžete zde.

Dan J. pro vás trošku doplnil Čoudovo kabinu pro motorové vozy řady 854 - přidal rv variantu. Stahovat můžete tamtéž. Jen důrazně upozorňuji, že instalace kabiny je určena pouze pro zkušené uživatele.

Naposled editoval moderátor:

Vůz není ČD Cargo, ale ČD a je pronajatý ČSKD Intrans. Jako autor skinu a nákladů musím vědět odkud jsem vzal zdrojovou fotodokumentaci. Ta pochází z let před r.2007, tedy ještě před vznikem Carga. Model je samozřejmě Čoudův vč. zapakování, které jsem mu rozhodil a dostal za to (po právu) umytou hlavu. Poskytnutím skinu však ještě neznamená, že se jej vzdávám jako autor. Byla tu prostě možnost skin a náklady veřejně poskytnout přes autora modelu a neponechat jen ve vlastním trainsetu jako desítky dalších.

Nazdar!

Dnes jsem se konečně po roce a půl nečinnosti rozhodl zmáčknout klávesu delete a sprovodit tak MSTS ze svého počítače. Zmizely i veškeré zálohy, fotky, rozpracované věci, všechno.
Děkuji za pěkné roky strávené v této komunitě. Za tu dobu jsme toho udělali hodně, simulátor přiblížili více ke skutečnosti, pěkně si zahráli. No ale čas se naplnil. Jak postupně odcházeli staří fachmani, tak odcházím i já. Možná se časem k vlakovým simulátorům vrátím, MSTS to už ale nebude.
Hodně zdaru, zábavy a v únoru mě držte místo u stolu. Rád si zajezdím na kolejišti a popiju ;)

Čouda

0f11b69c4f.jpg

RE:Čouda

Taky děkujeme za vše ,co jsi pro MSTS udělal,
myslím ,že ještě dlouho se to vše bude využívat.

Keby som bol aktívny ako voľakedy tak Ti napíšem "A s kým sa budeme hádať ? " no ale takto nič :D:D:D Maj sa pekne Mirdo a nech sa Ti darí.

Čouda napsal:
.... Jak postupně odcházeli staří fachmani, tak odcházím i já. ....
No, chtěl bych mít zpět tolik roků, co měli ti staří fachmani. :)
Ale jinak nejsi první ani poslední. MSTS je jako štafeta a za těch 11 let se tady vystřídalo hodně modelářů. Další jejich level v životě byla rodina a štafetový kolík předali mladším.

Zdarec.
No ono jezdit v práci a pak doma na PC zavání masochismem. :D Je spousta jiného využití volného času. Kdybych dělal u dráhy, taky bych asi MSTS ve volných chvílích nejezdil. Tak snad někde na fesťáku nebo na pivku v okolí Hradce.
Dan

Zbyněk Šemora napsal:
...
Další jejich level v životě byla rodina a štafetový kolík předali mladším.

Pravda. ;)

Také Mirkovi děkuji za občasnou spolupráci. :oops:

No nic, venku je sychravo, prcek se zrovna krmí, dcérenka kreslí a tak jdu na stará kolena dělat textury pro Malé Hoštice ...

David

David Hájek napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
...
Další jejich level v životě byla rodina a štafetový kolík předali mladším.

Pravda. ;)

Také Mirkovi děkuji za občasnou spolupráci. :oops:

No nic, venku je sychravo, prcek se zrovna krmí, dcérenka kreslí a tak jdu na stará kolena dělat textury pro Malé Hoštice ...

David
Podarení sú obaja :):):)
My máme prváka a malá nastúpila do škôlky.

Back
Nahoře