Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha_archív #10

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Sorry moderátoři,že jsem citoval ten obrázek, než jsem to stačil smáznout v té rychlosti jsem to odeslal...

V pátek zahájím práce na Bystrici, vidim to na týden all.Foto from Deterio, za co mu dík.

Srandičky, srandičky. Já se týden piplám jen se zářezy v terénu mezi Čerčany a Benešovem a za tu dobu tady někdo má předmodelováno až do Tábora. :D
Ale to video co mám slíbeno je také z Tábora ku Benešovu. Asi mne to tedy nemine.
Ale je fakt, že směr Jižní Čechy nemáme v MSTS téměř nic.

Luky napsal:
I když se mi některé věci v historii moc nelíbí, tak ale z Prahy do ČB po staru, to by byla nádhera. To by bylo poježděníčko s Esem a 9 vozy na rychlíku z Prahy.

S devíti vozy? Ty rychlíky jsou daleko kratší, koukni na řazení. A proč s esem? Do r.1988 z Bene na jih byla nezávislá. To by bylo lepší ne?

Pepo, já vím kdo, protože některé modely už osazuji. Mnichovice už existují a ve finále jsem hledal přesné místo pro osazení hradla Bedrč. Už ho někdo zboural a na videu jej nemám. Naštěstí si pamatuji, když jsme tam vozili zaměstnance, tak když jel někdo domů, tak nám mechanické návěstidlo postavili až jsme zastavili. Měli strach, že na ně zapomeneme. :D A schody začínaly před návěstidlem. Světelné osazené později už bylo o nějakých 100m dál.
Jinak v pozadí ten kamenný nadjezd už koridoráři také zbourali. Jinak chybí tam ty lesy, ale na ně je ještě moc brzy.
85c501098533a7400a81e762aa13e0c4.jpg
c3b53ec87e985397b7f449d9f86fcac0.jpg
e0687cbdb7279b9d48d0106290a0e065.jpg

Naposled editoval moderátor:

Pepa z Nuslí napsal:
Zbyňku když už jsme u těch "lesů", kam že jsi dotáhl koleje z Čerčan?
Vždyť to prezentuji stále dokola :D
Bystřice u Benešova. To je jednu stanici za Benešovem.
Dopoledne jsem neměl čas, byla práce, ale možná odpoledne konečně dokončím terén mezi Čtyřkoly a Senohraby. Jinak je to nahrubo komplet. (detailně kolem kolejí, ale hrubé pozadí, které se doladí, až budou silnice a vodní toky. Jsem zvědav, jak vyjde Sázava ku Hvězdonicím. Jak jsem tam tenkrát pokládal koleje, tak mi připadalo, že by měla řeka téct od Čerčan ku Světlé nad Sázavou. Buď je to jen klam, nebo soudruzi z NDR udělali při pokládce lokálky někde sklonovou chybu. Tak tedy koleje z Čerčan jsou jednak do oblouku před Hvězdonice a na druhou stranu za Poříčí až k rybníku.

"Připadalo mi, že BY MĚLA."

Nejenže spamuješ, ale ještě nechápeš...

V některé z aktivit ti stojí loose consist mimo koleje.

skoro: toto som písal kedysi dávno obnov si ovládanie... a uvidíš. Loose conistom to nebude,,,,

Zkusil jsem svou prvotinu na You Tube, abych seznámil veřejnost, jak pokračují mé práce na trati 221.
Je to video rozdělené na 5 částí z Benešova do Prahy Vršovic. Zatím jsem nakopíroval první dvě, zbytek zítra.
Asi kvalita by mohla být lepší, možná to ještě vygeneruji na lepší rozlišení. Dělal jsem to kamerou ze stativu a trochu mi do toho brumlá automatická pračka nebo sanitka jedoucí ulicí. To v MSTS nebude :D
Hold je to má prvotina. :D

http://www.youtube.com/watch?v=4Yz6gBmEn2I&feature=mfu_in_order&list=UL
http://www.youtube.com/watch?v=olD5Q0Xn0mA

Videa hezké, jenom sem zjistil že se u mně po 5 letech hraní MSTS vyvinula deformace v podobě nutkání mačkat klávesy i u videa :D:D:D

To je ještě dobré, když se promítá přímo ze hry. Horší je, když si pouštím video ze skutečné lokomotivy při stavění tratí a potřebuji se podívat na nějaký přírodní detail v exteriéru, tak také mačkám klávesu 2 a 3 a hrozně se divím, že to nereaguje :D Ani pohled z bočního okénka nefunguje :D

Další části videa už kopíruji raději v HD720p, aby to nebyla taková mazanice. Jen na má odchozí data je to na delší dobu. Pak opravím i ty první dvě části.

Před chvílí jsem dokončil nahrání 3. části, už v HD rozlišení a je to už trochu lepší obraz, dají se i přečíst ta malá písmenka na hodinách. Jenomže soudruzi z NDR udělali chybu :D , omylem se k tomu videu přilepila i 5. část, takže z Říčan je odskok do Prahy Strašnice. Chybějící úsek se právě nahrává v části 4, hotovo by mělo být asi za dvě hoďky.
Pak nahraji znovu první dvě části v HD rozlišení. Jen by mě zajímalo, jestli se dá video nahradit, když jej načtu se stejným názvem nebo se vytvoří nové duplicitní. V tomhle jsem na You Tube nováček, tak se ptám, jestli někdo má zkušenosti.
Odkazy dávat už nebudu, ono se to video tak nějak nabízí samo.

Jinak jsem začal dělat terén ku Berounu, ale nějak se nemohu chytit. Dnes jsem nějakej línej :D.
Od Třebaně také bude dost zajímavý terén. A noční můru mám z řeky Berounky. Ta teče v celé délce trati. Však ještě nebyla ani nálada do řeky Sázavy v Čerčanech. :D

Zbyněk Šemora- skus natáčet pomocí FRAPSU
Pozn. mod:
Odkaz odstraněn, jedná se o warez verze! A ty tady nemají co dělat!

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře