Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha_archív #10

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

to nebolo rípanie :) len diskutovanie ;) jasné že autorov tratí nenahánam postav toto toto toto... :) ja som len a len vďačný každému autorovi trate!!! :) pretože na tak starej hre rozchodiť pomaly celé slovensko a česko je umenie! :)

Zbyňku, trochu jsem uronil slzu, to je tak krásný. Takhle si představuji historii. :D

Povozím se tam, kde jezdím denně, leč ve starém kabátě a i ten si velmi dobře pamatuji.
Opravdu se i já těším. Je to krásné, klobouk dolů.:)

Hlavně všichni děkujte Deteriovi, který vše zvládnul před zbouráním nafotit a současně toho i dost vymodeloval, pak Aleši Slámovi za nádherné komplexy nádraží Benešov a Čerčany a Vredovi Pitovi za zbytek. Málem bych zapomněl na Matesa, který mi vyrobil polotovary skalních stěn a vyskládané bloky mi pak sloučil do jednoho modelu. (například skalní blok u Votic byl z víc než 100 dílů, nyní je to už jen jeden model. Také vyrobil z fotek mých 8mm filmů kamenné klenuté nadjezdy, bez kterých by to nebylo autentické) Bez těchto kvalitních modelářů bych se mohl snažit jak chci a stále by to nebylo ono, i když funkci by to splnilo. Také mi hodně pomohli nadšenci, kteří mi dodali dobové plány, bez kterých by bylo nemožné položit koleje, či vyřešit již zbourané stanice. Hodně mi pomohlo video od admina4.koridoru a také hodně otazníků mi vyřešily mé dobové filmy super 8. Sice to byly jen útržky, ale materiály k nezaplacení. Pokusím se je lépe zpracovat a také je vystavím na YouTube, je škoda to mít jen doma v krabicích. Tam je třeba pozoruhodná ta pestrost provozu. Potkáte hektory, zamračené, sergeje, čmeláky,...
Jinak na pořadu dne je zvlnit terén od Střezimíře do Bystřice. Přece jen tak nádhernou krajinu násep/zářez nemohu nechat na rovné placce. Ale vegetaci komplet asi do aktualizace nezvládnu. Něco jsem maloval na berounech, alespoň textury lesů, ale na další jsem nemohl chytit slinu, tak jsem šel na ten terén. To je výhoda u stavění tratí, když něco někde přestane bavit, začnu pracovat na jiném úseku. Například když jsem dělal vegetaci a zástavbu od Benešova, tak ve Strančicích mi došla energie a fantazie a nebyl jsem schopen pokračovat dál. Tak jsem se přesunul do Vršovic a šel jsem naproti a najednou to už šlo. A podobným způsobem jsem stavěl i 021. :D
Ale nejlepší povzbuzení do práce jsou modeláři budov a staveb kolem trati. Jinak by ty práce tolik nebavily. Takže všem patří díky.

RE: Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Probůh, kde to je? A jak se ti to povedlo? :D:D:D:D:D

no připomíná mi to starou Praskačku. Trať ještě před poslední aktualizací. Jestli toto se mi stávalo když jsem aktualizace rozbaloval jinam a pak to do MSTS kopíroval a na něco zapoměl.

Jéžíš, napsal jsem to nějak zmateně. Ale snad pochopitelně.
Dnes nic nedělám, jsem nějak zmatený.
Brutálně umlátit prosím.

Dan J. napsal:
Probůh, kde to je? A jak se ti to povedlo? :D:D:D:D:D
Správně Praskačka, něco jsem chtěl projet na pracovním PC a najednou v tom lítám. Aspoň jsem si prohlídl Tauruse i zespodu.:):):)

Protože bylo z technických důvodů třeba vlákno archivovat a uzavřít, pokračujte v diskusi zde:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3595

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře