Díky. Tak to může být ten rozdíl. U Hurvínka po té trase, kde je reverz, jedu ještě jednou.
Tedy pravidlo zní, že reverz může být jenom v místě, kterým nepojedu dvakrát? To by taková Topírna noc už vůbec neprošla. Ale tu mám v plánu nejen přepracovat, ale celou sestavit jinak. Hlavně kvůli nymburskému ranžíru a traťových úseků, které tenkrát nebyly. Jenomže přes půlnoc by byl další problém, tak bych to ukončil půlnocí. 6 hodin musí stačit.

Může být i Topírna den a tam za těch 12 hodin zvládnu ve finále i mimořádný burčákový vlak z Prahy do Hustopečí. Tam by se to zamklo a šlo chlastat.

Chce to jenom nápady.
Ještě další věc. Poprvé, když jsem s Hurvínkem minul reverzní bod, zastavil a chtěl couvat, tak mi tam naběhla rychlobrzda. To už na mě bylo moc, protože nic jsem neprojel, nic nepřekročil. A tak jak mi radil Acatus, otevřel jsem u M131 složku Openrails a celý OverSpeedMonitor poslal do kytek a ještě jsem si u toho dupnul.

Tak to bude další práce i u ostatních, protože se to chová nevyzpytatelně. V MSTS tam je to pro obtížnost Hard naopak dobré.

Pokud hráč nezlobí a neprovokuje, tak nezasáhne.
Ještě poslední věc.
Ten traffic u Hurvínka je přes angličany. Já mám cestu od depa ke krajní koleji na druhé straně, ale vlaky traffic jedou rovně. Tohle znamená v MSTS a zřejmě i v Openrails, že trasy jsou volné a vlaky klidně pustí do sebe. Měl jsem to blokované servisem1 a kdysi to fungovalo. Nyní už ne. Posun se z depa už nepostaví. Ani v OR. Tak jsem to nechal bejt a ať si dá hráč bacha a pohotově proklouzne.

Doporučuji, nejprve se naučit s M131 jezdit. Jinak to nevyjde.