aktivity pro verzi 68 pro BP

Howky

Průvodčí
Ahoj všem
možná si řeknete že jsem blázen ale sháním aktivity pro verzi 68 pro BP našlo by se něco za odpovědi díky

Podle mě v Burze je aktivit dost a pokud máš verzi BP68 tak ti půjdou i aktivity pro verzi 6x - 72.

poison napsal:
Podle mě v Burze je aktivit dost a pokud máš verzi BP68 tak ti půjdou i aktivity pro verzi 6x - 72.
Těžko, jedině kdyby si opravil trasy, které dříve vedly jinak. Ale ani já sám už nevím, v jakém stavu byla trať.

No nechci to moc rozvádět,ale v základních úsecích moc změn nebylo až do verze 72 nebo 73.Většina 60-tek se dala jezdit v jakékoli verzi pokud nešlo o novou část tratě.
Jedno je jisté v Burze je několik aktivit na BP 68 a nebál bych se sáhnout i na aktivity BP 65-70.Druhá věc je zdali jsou na odkazech ještě dostupné.

A to ještě úprava trainsetu. Pokud má cd s verzi 68, tak pak je to v pohodě, ale většina aktivitářu si aktivity upravuje dle aktuálnosti tratě.

Re: reakce

bob57_cz napsal:
Howky napsal:
Ano mám DVD s verzí 98,ale trainset mám upravenej
Nemusíš hned vykecávat, že máš prominentní verzi 98. Ještě by si mohl někdo pomyslet, že vypouštění verzí je uměle zdržováno a pořitom to není schválně, ale kvůli testování ( zrovna testuji upd102. ).

Já se omlouvám omylem jsem napsal 98 ,ale verzi mám 68 :( pardon

Back
Nahoře