Zbyněk Šemora napsal:
Tato aktualizace nijak nesouvisí ani s vozidly ani se zvuky vozidel. Jedná se zřejmě o vnitřní problém uživatele na svém PC. Tipoval bych, že šoupátko nastavení zvuků není na maximum, viz mé pokyny k instalaci a nastavení.
Dobry vecer pane zbynku dekuji za odpoved aspon prizniva odpoved ktera mi napovida,ze to posledni aktualizace neudelala
Jsem,uz zkusena uzivatelka co se vyzna v nastavenich a adresarech,vase 10 bozich prikazani na MSTS jsem dodrzela,hlavne v zalozce zvuky vsechno na maximum
Akurat jsem premejslela zda neni problem,ze na stejnim disku jsou 2 adresare od vas BP a od martina 321,ale koukam,ze to konflikt vubec nedela obe hry jsou hladce stabilne a martinovi na 321 jde v pohode na 350 pistala tady u vas ne.
Neni jine reseni?pokud asi ne budu asi nucena udelat reinstalaci.ted nejsem si jista zda jsem pri instalaci nezahakla polozku rozsireni zvukovych kanalu.
Takze to by byl jeste tento dotaz na vas a 2 dotaz je bude jeste nejaka aktualizace?mam na mysli opravna doufam,ze ta BP-85.04 byla,uz fakt finalni a posledni,dalo mi to hodne zabrat nez jsem to dala vse do poradku.
Tak preji vam hezky vecer a dekuji vam jeste za odpovede.