Aktualizace BP-85.04 nejde zvuk na 350

L-Alizee

Začátečník
:) Zdravim vas,potrebovala bych poradit nevim co se stalo a jak to opravim,ale po posledni aktualizaci BP-85.04 jsem s vsimnula,ze na elektrickych masinach prestala fungovat PISTALA stiskem tlacitka B.Pokousela jsem se to prehodit na jine pismeno,ale stejne to nepomaha.

Trapi me to hlavne pri rychlikove masine 350-Gorila houkacka jde,ale neni to proste ono,kdyz tomu nejde pistala,kdyz vchazim do stanice pres vyhybky s velikou rychlosti.

Technicka instalace C:System 7 a na D:jsou 2 adresare Msts-BP a Msts-321 od martina.Slozka startup v obou adresarich odstranena kuli funkcnosti ovladani klaves

Jinak vse jde ok jeno s timhle si nevim proste rady dekuji za odpoved a pomoc :oops:Alizee

Naposled editoval moderátor:
Tato aktualizace nijak nesouvisí ani s vozidly ani se zvuky vozidel. Jedná se zřejmě o vnitřní problém uživatele na svém PC. Tipoval bych, že šoupátko nastavení zvuků není na maximum, viz mé pokyny k instalaci a nastavení.

Zbyněk Šemora napsal:
Tato aktualizace nijak nesouvisí ani s vozidly ani se zvuky vozidel. Jedná se zřejmě o vnitřní problém uživatele na svém PC. Tipoval bych, že šoupátko nastavení zvuků není na maximum, viz mé pokyny k instalaci a nastavení.

Dobry vecer pane zbynku dekuji za odpoved aspon prizniva odpoved ktera mi napovida,ze to posledni aktualizace neudelala

Jsem,uz zkusena uzivatelka co se vyzna v nastavenich a adresarech,vase 10 bozich prikazani na MSTS jsem dodrzela,hlavne v zalozce zvuky vsechno na maximum

Akurat jsem premejslela zda neni problem,ze na stejnim disku jsou 2 adresare od vas BP a od martina 321,ale koukam,ze to konflikt vubec nedela obe hry jsou hladce stabilne a martinovi na 321 jde v pohode na 350 pistala tady u vas ne.

Neni jine reseni?pokud asi ne budu asi nucena udelat reinstalaci.ted nejsem si jista zda jsem pri instalaci nezahakla polozku rozsireni zvukovych kanalu.

Takze to by byl jeste tento dotaz na vas a 2 dotaz je bude jeste nejaka aktualizace?mam na mysli opravna doufam,ze ta BP-85.04 byla,uz fakt finalni a posledni,dalo mi to hodne zabrat nez jsem to dala vse do poradku.

Tak preji vam hezky vecer a dekuji vam jeste za odpovede.:)

Myslím, že jsme doma. Jak to v jedné trati pod jiným Global funguje a v druhé ne, bod 13 pokynů na mých stránkách (desatero) Reinstalovat MSTS BIN. Práce asi na jednu minutu.

Zbyněk Šemora napsal:
Myslím, že jsme doma. Jak to v jedné trati pod jiným Global funguje a v druhé ne, bod 13 pokynů na mých stránkách (desatero) Reinstalovat MSTS BIN. Práce asi na jednu minutu.

Takze nebude ,uz zadna aktualizace muzu konecne uzavrit vsechny data soubory pro moji potrebu do BIN-Souboru pro Daemom program,fajn to jsem rada

Clovece mate recht,uz ta pistala jde aj u vas reinstalovala jsem podle vase rady 13 bod BIN a pomohlo to priste to budu,uz vedet takze sups dalsi moje poznamka do dennicku.

Usetrili jste mi hodne casu ve vyhledavani pane zbynku jsem velice rada a velice vam dekuji a preji vam hezky den v BRNE.

Back
Nahoře