Nemohu najít návod na tvorbu kabiny

JerryBruckWill

Začátečník
Zdravím všechny,
potřeboval bych od vás odkaz na tvorbu kabiny do MSTS. Něco málo jsem tu našel, ale je to nic moc. Konkrétně nevím, jak kabinu vložit do ACE formátu, protože jsem to nikde tady na forku nenašel. Prosim o odkaz nebo jakýkoli návod (detailnější). Děkuji předem, Jerry! ;)

Kuchařku ti extra pro tebe nikdo nenapíše, s tím počítej a vycházej z toho co máš k dispozici, ostatní někdy neměli ani to. Převod do ace formátu se dělá jako každá jiná textura pro MSTS, tak si to tady vyhledej. Je jasné že za 5 minut co jsi zde registrován se tady nedá najít takto komplexní řešení, ale to neznamená automaticky hned zakládat nové téma.

Kolikrát chci něco vyhledat a nic mi to nenajde. To je takovej problém napsat či skopírovat link na nějákej topic a tenhle zamknout? :(

Ano to je celkem problém, protože ten link bych musel vyhledávat stejnými prostředky jako máš ty k dispozici, neboť taky vše v hlavě nemohu nosit, a speciálně přesné linky už vůbec ne.

Dát odkaz na návod k televizi, to problém není, ale jaksi tvorba kabin a podobné činnosti, to je um každého jednotlivce, oni žádné manuály nevydávají. Kdybych chtěl začít tvořit kabiny, tak nebudu na fóru se dožadovat příruček, ale spojím se s nějakým kabinářem a pokud jej seznámím s problémem, nevěřím, že by nikdo nepomohl.

Dobře tedy. Byl by někdo ochotný mi pomoci s kabinou? Ozvěte se prosím na ICQ 558-533-565. Žádného "kabináře" neznám. Děkuju

Opět špatná otázka. Já kdybych byl kabinář se na tohle určitě neozvu.
Nasimuloval jsem si stav, že také žádného kabináře neznám.
Otevřel jsem si adresář MSTS a během půl minuty jsem jich našel 3. Kdybych pokračoval, najdu dalších.
Pak následuje tento postup:

Vyberu si někoho, od kterého kabináře se mi jeho práce líbí a chtěl bych dosáhnout jeho kvalit.
Žádné ICQ.
Napíšu email, který má hlavu a patu vybranému člověku. Zde napíšu co chci vyrábět, eventuelně pošlu obrázky dosavadní práce a problému, který potřebuji vyřešit.
Pokud dotyčný neodpoví, usoudím, že asi nemá čas, tak zkusím jiného. A nevěřím, že bych neuspěl.
Ale pokud mne zatím jen napadla myšlenka, že bych tvořil kabiny, ale ještě jsem nic nezkusil, tak tohle je pro každého jen ztráta času. Jinými slovy, obecně se dá pomoci jen takovým, kteří samostudiem už něco tvořit začali, něco mají za sebou, ale narazili na nějaký problém. Tak jsme myslím začínali všichni, jak tady sedíme. :D
Když si vzpomenu na mé začátky, vytiskl jsem si na papír manuál v angličtině a podle něj si vygeneroval placku, na které jsem začal stavět. Naučil jsem se názvy všech kolejí, které budu potřebovat a začal jsem stavět. Tenkrát jsem do své trati zkopíroval vše možné, co jsem našel na internetu. Můj první problém byl nahradit německá návěstidla za česká. Našel jsem si autora skriptů a zkusil jsem mu napsat. Představil jsem se, poslal nějaké obrázky z mých prací a začala spolupráce. Tenkrát to byl Tomi (začal scripty návěstidel, později mi modeloval nádraží a finál jeho působení v MSTS byl model bobiny E499.0)
Tudy vede cesta pro každého, kdo by chtěl začít do MSTS tvořit.

Je hezký Zbyňku, že si mi to tu sepsal. Sice si mi místo toho mohl někoho doporučit, ale to je jedno. Zkusím někoho kontaktovat. Jen tak, aby jsi nebyl v omylu, já už jsem něco málo udělal. Už mám konkrétní problémy, které chci řešit. Ale jinak dík.

Miesto toho všetkého písania keby si tie konkrétne problémy sem praskol, tak by si už mal možno po nich.

Back
Nahoře