MSTS nenačítá

Sumina

Začátečník
Dobrý den,

mám základní instalaci Msts a do ní jsem přidal trať Bratislava - Praha (Brno - Kúty) a přiinstaloval najednou 75 aktualizací této tratě. Dále jsem sehnal soubor activity.exe pro tuto trať a smazal obsah složky Activities a nechal přeinstalovat. Před aktualizacemi vše OK, jen aktivity nešly spustit. Teď se mi přehraje intro (loga) a poté na stránce kde se načítá samotná hra se vše zasekne, počítač se chvíli tváří, jako že něco dělá ale po chvíli to vzdá.

Jsem na Win 7. Poměrně začátečník (první stažená trať)

Neví někdo co s tím?

Díky Šumina

Sumina napsal:
Dobrý den,

mám základní instalaci Msts a do ní jsem přidal trať Bratislava - Praha (Brno - Kúty) a přiinstaloval najednou 75 aktualizací této tratě. Dále jsem sehnal soubor activity.exe pro tuto trať a smazal obsah složky Activities a nechal přeinstalovat. Před aktualizacemi vše OK, jen aktivity nešly spustit. Teď se mi přehraje intro (loga) a poté na stránce kde se načítá samotná hra se vše zasekne, počítač se chvíli tváří, jako že něco dělá ale po chvíli to vzdá.

Jsem na Win 7. Poměrně začátečník (první stažená trať)

Neví někdo co s tím?

Díky Šumina

Ach jo. S tímto se opravdu nechlub. Ale tady naštěstí nejsme zlí. Odpověď je prostá. Problém jsi si způsobil sám. Pokud jsi nelegálně získal pradávnou verzi trati, uživej si této verze a když se Ti bude líbit, objednej si aktuální. Ta už je úplně jinde než BP75. Nebudeš litovat.

Back
Nahoře