Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jenomže zákaznické karty jsou oficiální jízdní doklad ČD a jiní dopravci na ně nesmí nabízet slevy stejně tak, jako ČD nesmí používat slevy jiných dopravců, s výjimkou těch, se kterými má smlouvy. ČD, LE a RJ mezi sebou žádné dohody o uznávání jízdného nemají. ČD nabízejí tuto slevu svým zákazníkům (cestujícím), kteří jim pak na základě této karty nabídnou slevu 25, 50 nebo 100 %. Ostatní dopravci jim na ně nabízejí ještě větší slevy, což je naprosto nepřípustné. Jančura si někde stěžuje, že mu ČD nastavily "predátorské" ceny (tím, že udělali v některých trasách akci ČD Promo) a on pak přijde s něčím takovým? Soukromníci můžou vše a ČD ne?!Delay napsal:http://mediafax.nova.cz/clanek/domaci/ceske-drahy-zuri-leo-express-a-regiojet-nabizi-slevy-na-jejich-zakaznicke-karty.html
Neviem prečo by mali ČD zúriť. Každopádne dobrý ťah... a je to len pravda nech si cestujúci vyskúšajú aj iný komfort a možno ešte lacnejší ako majú ČD.
Přesně tak. In karta u Leo a Jančury je stejný reklamní tah, jako inzeráty obchodů, že u nich nemusí platit DPH, což je doslovně také nesmysl, ale dát na zboží takovou slevu, jako je cena bez DPH to je přípustné.Pawlik napsal:Proč ne? Zrovna tak můžu říct, že kdo se prokáže studentskou průkazkou nebo dřevěnou nohou dostane slevu.
Já ČD nefandím, je to moloch, který žije z našich daní a kde si neschopné vedení rozdává astronomické odměny.
Dráha přežije i bez ČD!
Zbyněk Šemora napsal:Přesně tak. In karta u Leo a Jančury je stejný reklamní tah, jako inzeráty obchodů, že u nich nemusí platit DPH, což je doslovně také nesmysl, ale dát na zboží takovou slevu, jako je cena bez DPH to je přípustné.Pawlik napsal:Proč ne? Zrovna tak můžu říct, že kdo se prokáže studentskou průkazkou nebo dřevěnou nohou dostane slevu.
Já ČD nefandím, je to moloch, který žije z našich daní a kde si neschopné vedení rozdává astronomické odměny.
Dráha přežije i bez ČD!
Jinak já ČD fandím, protože jinak bych se vlakem nikam nesvezl. Ale mám pocit, že státní dráhy jsou všude na světě, tak je to jen o tom, udělat tam pořádek i když jednodušší je vše zrušit a místo kolejí nadělat cyklostezky, jak je současně u nás v módě. Naší předkové se musí obracet v hrobě.