Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak i tohle existuje někde v Anglii, jestli dotyčný nadšenec ještě žije. Koupil si z vyřazené parní lokomotivy celou kabinu a zabudoval doma do obýváku a funguje mu to jako krb.Miran napsal:... Dovedete si představit takový simulátor parní lokomotivy někde na učebmě? Kam by se asi házelo uhlí? Pod stůl?
Jenom doufám, že se ho nikdo nepokouší postavit někde doma v obýváku. ...
Martens napsal:Jinak u leteckých simulátorů - nedávno byla reportáž o simulátoru na Boeing 737 ( modernizovanou verzi) - kluci to postavili v panelákovém obýváku, stavěli to více než rok - a stálo je to hoodně přes milion .... a přitom základem je obyčejný MSFS a mraky periferií ( některé originál od Boeingu) ......
Je to zřejmě jen o tom, co se vývojářům zdálo jako přínosnější a atraktivnější .... a dle výsledku propracování to MSTS určitě nebyl.
lukas matura napsal:Není to přímo z tisku, ale hodím to sem abych nemusel zakládat nové téma.
http://www.novinky.cz/ekonomika/232855-cd-koupily-30-let-stare-vagony-z-rakouska-maji-zvysit-komfort-jizdy.html
Jednou jsem cestoval z Brna do Prahy první třídou (potřeboval jsem projet kilometrickou banku, aby nepropadly nějaké kilometry) a spolucestující, nějaký nažehlený pán v obleku jen tak hodil řeč, že do Ústí nad Labem mohl jet i autem. Ale vlak první třídy vyjde levněji a je to pohodlnější. Nemusí se stresovat za volantem, vyspí se nebo si po cestě udělá nějakou práci, což za volantem nelze. Navíc by byl na místě téměř o nic rychleji. Nějaká půlhodina není zase tolik rozhodující, ve stojící koloně na D1 naopak náskok ztratí.Luky napsal:bobor: Já si stejně myslím, že i když bude cesta vlakem trvat o něco déle, tak většina lidí pojede raději vlakem, alespoň u dlouhých vzdáleností. Je to prostě pohodlnější.
Martens napsal:... aspektů pro volbu toho či toho je daleko více a je to silně individuální.