Zajímavosti z tisku a webu

Ale on to popisuje i z úhlu strjvůdce, jak se vozy chovají. Já si stejně ale nemohu pomoci, že dal OR na ordel, neboť on vlastně ani o ORCZ/SK nemluvil i když video mi z něj přijde. Měl jsem z toho takový smíšený pocit. Ale je to i můj osobní zaujatý pohled, neboť na ORCZ/SK nedám dopustit... :-)

Ano souhlasím, ale když budu trochu nestranný :-) , je pravda, že nebýt MSTS, tak OR, ani CZ/SK, by zdaleka, co se trainsetu a tratí týká v této pozici nebyl. Jízdní vlastnosti a chování vlaků poskočilu vpřed neuvěřitelně a velké plus je zachování kompatibility.

Že to na mě na Youtube skočilo, měl jsem pocit, že Vás to tady bude zajímat. Tak video ten človíček udělal, jsem rád i za takovou věc, ale jak tam sám říká, že je to více méně jeho vlastní názor. Spousta věcí je je v OR CZ/SK neskutečně dokonalých. Tratí je mraky nebo aspoň rozsah v kilometrických délkách.
Na druhou stranu je fakt, že grafika je z roku 2000, vývoj MSTS byl ještě asi dříve, než se nám dostal do rukou a základ grafiky asi nezměníme. V tom má pravdu, že je to více k tíži.
Ale jinak již zde máme dynamické počasí, bouřky jsou super, proměna počasí je skvělá. Myslím si, že tento človíček, jak z Vás již někdo píše v předchozích příspěvcích, nezkoušel některou z posledních verzí CZ/SK, tak sdělil svůj názor, jak prezentoval ve videu.
Já porovnávat moc nemohu, protože jiné vlakové simulátory jsem nezkoušel, ale názor respektuji, ikdyž zcela nesdílím.

Back
Nahoře