editors and tools problem

Poradit by šlo, kdybys popsal, jak jsi při reinstalaci v sedmičkách postupoval a co jsi do tratí přidával.
V každém případě koukni na mé video, kde MSTS přeinstalovávám v sedmičkách a porovnej, který úkon jsi vynechal či udělal jinak. Víc se na dálku pomoci nedá.

Tento pád způsobuje nepříklad pokud si v editoru osadím seřaďovací návěstidlo a zapomenu dát zatržítko. Ale to je jen případ pro stavitele tratí. Mohlo by to ještě padat, když je potrhaná trasa u aktivity, která není pro aktuální verzi trati, ale to je zase hloupost, protože já tak staré aktivity opravuji. Asi jiný případ, kdy po startu editoru aktivit MSTS takto spadne, neznám.

Zbyněk Šemora napsal:
Tento pád způsobuje nepříklad pokud si v editoru osadím seřaďovací návěstidlo a zapomenu dát zatržítko. ...
Nepatří to sice až tak k tématu, ale toto neplatí obecně, dělají to jen některé "sady návěstidel". Například prvorepubliková návěstní soustava použitá ve Zlatohorce to dělá také. Soustava použitá v ostatních mých tratích bez problémů funguje bez jediného linku a chybějícího nalinkování si všimneš třeba až při projíždění tratě.

Zdravím.
Při založení nové aktivity, mi to vyhodí hlášku Selhalo načtení databáze trati a editor padne. Do trati jsem ovšem nezasahoval. W7 Pro 32b.
Děkuji za radu.

Tak tenhle problém jsem řešil v dubnu.
Ale nakonec to dopadlo přeinstalací celého MSTS. Editor mě prostě neměl rád a já jeho také ne.
Ale pak se našla jedna dobrá duše a ujala se toho a pomohla mi.

Edie napsal:
Cože, zase reinstalovat? No, to snad ne :(.
Reinstalace MSTS je brnkačka a práce na pár minut. Jestli nevěříš, koukni na mé video, tam to máš v přímém přenosu. A nepříjdeš o žádný přidaný model ani aktualizaci. Je to opravdu jen šup šup.

mám problém.nainstaloval jsem MSTS a při pokusu o otevření editors a tools mi to napíše,že mam nizke rozlišení,že musim mit 1024x700 a ja mam max 1024x600.Co s tím?

Pavlík napsal:
A ty chceš rozjíždět MSTS na netbooku? Jaké má parametry?

procesor intel atom N450-1.66Ghz
1GB mem
160 GB HDD
hra nainstalována-verze 1.0-frčí bez problemu
problem editoru jsem vyresil tim,ze editor aktivuji po pripojeni k tv,ktera mi umoznuje pouziti jako externi monitor,tam to jede,protoze to rozliseni bez problemu splnuje(jeste ze mne to napadlo).
nova otazka:mam stazeny ceske lokomotivy-jak je pridam do misí?mam to cele anglicky.chtel bych s nimi jezdit i jinak než solo.A jakou mam sanci do teto verze nacpat čeké tratě?

Na takto vybavené počítadlo v případě velkých projektů (BP, 321) nulovou, pouze možná nějaké menší projekty. Totéž se týká českých modelů.

Zdravím
chcel by som vás poprosiť o pomoc/radu. Keď si chcem pustiť editor tak mi vždy vyhodí podobný hlášku ako je na foto v príspevku 21, pritom som nerobil žiadnu preinštaláciu, parametre sú nastavené podľa návodu a prešiel som i trainset a tom nenašiel chybu.

ďakujem za pomoc

Peter268 napsal:
Zdravím
chcel by som vás poprosiť o pomoc/radu. Keď si chcem pustiť editor tak mi vždy vyhodí podobný hlášku ako je na foto v príspevku 21, pritom som nerobil žiadnu preinštaláciu, parametre sú nastavené podľa návodu a prešiel som i trainset a tom nenašiel chybu.

ďakujem za pomoc

Přeinstaluj MSTS. Mě se to taky stalo když jsem manipuloval s trainsetem a aktivitami prostě měl jsem v tom bordel tak lepší než marně hledat tak to přeinstaluj celé.

Zdravím
Mám problém s Editors & Tools, keď ho spustím a otvorím aktivitu a potom editors vypnem, tak v priečinku TRAINSET mi zmaže z každého priečinka súbory wag a eng. Skúšal som aj preinštalovať msts ale nepomohlo. Neviete kde by mohla byť chyba? Tu na fórume som nič nenašiel.
S pozdravom,
Maiky
Ďakujem

Dobrý deň. Som začiatočník a Train Simulátor mám oficiálne zakúpený. Keď som ho nainštaloval do priečinku Program Files\Microsoft Games\Train simulator, a nainštaloval som novú trať so súborom *.bat, tak mi to počítač odmietol rozbaliť (Access diened). Bolo mi doporučené nainštalovať Train Simulátor mimo Program Files, tak *.bat funguje bezchybne, ale nemôžem nikde nájsť a otvoriť Editor & Tools. Môžete mi poradiť? Ďalšia závada sa objavila, keď som chcel Train Simulátor reinstalovať. Po reinstale som zistil, že sa mi stratili všetky súbory *.cvf. Čo sa mohlo stať? Please help me!!!

Back
Nahoře