Prostě nerozjedu zadnou trat

Jarousinek99

Cestující
Ahoj vsem, uz 3 dny si lamu hlavu ve vsech forech na x strankach kde asi tak muzu delat chybu ale proste sem ji nenasel. Nainstaluju trat, mam veskere aktualizace i Bin ale pri kazdem spusteni hry mi to pise hlasku ze mi chybi neco z Cd.eng (nevim ted jak uplne presne) kdyz to odklikam a dostanu se do hry, spustim trat a v pulce nacitani mi to spadne se stejnou hlaskou, uz fakt nevim. Diky za kazdou radu :(

Rada asi bude prostá. Je třeba si skutečně ten bin nainstalovat a ne si jen myslet, že ho mám nainstalovaný. A jestli při instalaci BIN mi to zahlásí, že už mám nainstalovánu aktuální verzi, tak věř tomu, že lže jak když tiskne. :D
Ta hláška by se měla změnit na tohle pravdivé znění:
"Nemůžete instalovat MSTS BIN, pokud korektně předchozí verzi neodinstalujete".
A jak se to dělá, řeší aktuálně bod 13 v mých pokynech (mé stránky nebo tohle fórum ve vlákně tratí nebo pokyny na DVD s tratí - na starších vydáních to byl bod 15)

Prostě sem příště napíšeš přesně chybovou hlášku. Už toho začínám mít dost pokaždé pracně dedukovat co se v počítači na který nevidím asi děje. Přesnou radu jak správně znova nainstalovat MSTS BIN si tady laskavě vyhledej sám. Kromě toho tento problém a jeho řešení je tady popsáno několikrát, stačí se podívat.

Pro Jaroušínka99 (teda pánové, to jsou nicky!?!): Je jedno, zda máš nějakou trať staženou nebo jinou koupenou na DVD. Věř, že pokud ostatním trať asi jede, tak chyba bude, jak se říká, "na Tvém přijímači", myslím tím spíš v Tvých postupech. Už jsem se setkal se spoustou lidí, kteří tvrdili, že vše a správně nainstalovali, a když jsem z nich postupně vytáhl postupy, kterými šli, chyba se ukázala. A takové chyby se na dálku špatně diagnostikují. Navíc by mělo být základem, abys mohl dostat, pokud to půjde, fundovanou odpověď, opsat chybovou hlášku. Ono je taky možné, že sis nainstaloval správně MSTS, Bin i trať, ale s tratí i nějakou aktivitu a chybí Ti vozidla atd. A i dalších příčin může být mnoho. Poskytl jsi nám málo informací.

Panove chapu vase rozhorceni... Takze spustil sem uz ve finalni fazi trat, hra se nacita, padam do windows a hlaska je tato: Erro reading train database file ... File: Trains\Consist\090_cd371201+RC_Vindobona.con

Je mi jasny ze je neco s vlakama ale nevim co, zkousel sem uz vsechno mozny, tak pokud vas to nebude obtezovat zkuste rict svuj nazor co s tim... Ja uz nevim

Já nevím, jak kdo, ale rozhodně jsem neodpovídal rozhořčeně, to by moje odpověď vypadala jinak.

Více v SZ.

Problem asi nie je v žiadnej trati, ale v chýbajúcich vozidlách a pod. Tomu nasvedčuje hláška o chýbajúcom consite Vindoboba. Skús skontrolovať súpravy Conbuilder alebo ActivityAnalysis.

Back
Nahoře