Prosím o radu

Aktualizace jsou jen aktualizace, nikoli komplety a slouží majitelům předchozích verzí DVD, aby měli prostředí aktuální. Ale i tak v průvodci instalátoru je napsáno, co je ještě potřeba stáhnout z jiných stránek.

Zdravím! Chtěl jsem se zeptat, kde se dají sehnat zvuky do polských lokomotiv (EU 07 PKP) a kabina do EP08 PKP. Hledal jsem, ale zdá se, že všechny odkazy na zvuky byly zrušeny! Poradí někdo, kde hledat...?!

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, kde lze stáhnout vozy DB-AG řady Bimz, našel jsem odkazy na train-sim.cz, ale ty stránky jsou nefunkční...?!
A taky by mne zajímalo, co opravit v .eng souboru, aby se polopantograf dal stáhnout tlačítky shift+P (u lokomotivy mi jde klávesou P sběrač jen zvednout, ale stáhnout lze jen najetím myši, resp. kurzorem na přílušné tlačítko v kabině)? Díky za pomoc!

WICZ: S tými zberačmi sa mi to u niektorých modelov stáva v prípade, že v .eng súbore je nasmerovaná kabína s jedným zberačom, zatiaľ čo na modeli sú animované obidva(alebo opačne). Takže by som sa v .eng súbore pozrel v prvom rade na smerovanie kabíny.

WICZ napsal:
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, kde lze stáhnout vozy DB-AG řady Bimz, našel jsem odkazy na train-sim.cz, ale ty stránky jsou nefunkční...?!

Skús www.thetrain.de

No jelikoz uz tu padl dotaz na zvuky lokomotiv tak abych nemusel zakladat nove tema zeptam se primo tu. Pan semora napsal ze zvuky byly v trainsetu 8 ktery jsem stahl a aktualizoval podle navodu to same s 9 a predchozimi aktualizacemi ale na video strance jsem si psal s jednim panem co dal video z msts a ma tam uplne jine zvuky i kdyz ma stejne aktualizace. Chtel bych se proto zeptat kde najdu zvuky pro masinku 151.xxx-x Prosimvas poradte.

Zvuky lokomotiv jsou výhradně ke stažení u Jacka na jeho stránkách. Konkrétně 151 je v balíku sndElok.
Ale pokud někomu cokoli hraje jinak (na videu), může mít své úpravy nebo i své zvuky, které nejsou veřejné.

Nato jsem se prave ptal a rikal ze ma vas train set 8 stazeny takze to musi byt nekde u me :) a dekuju kuknu este k jackovi :)
A jeste malicksot jak ma jacek stranky prosim? :)

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem stahl zvuky prejmenoval puvodni sndelok a hodil tam jen aktualizaci tak mi to vyhodilo ze tam chybi sms soubory tak jsem z te prejmenovane vzal obsah a skopiroval ho do te aktualizace a na veskere prepsani jsem klik NE a stale mam jakoby ty stejne zvuky co jsem mel takze nevim no :(
Tu je to video este sem zapomel --> http://www.youtube.com/watch?v=dFYJbUk6M-A&feature=watch_response

Buď rád, že taková zvuky nemáš. To není 151, ale stará tramvaj z počátku minulého století s vyjetými převodovkami. :D Na těchto mašinách jsou slyšet trakčáky snad jen při rozjezdu, ale dál už jen hvízdá odpor větru a vibrují plechy. Jednou jsem zde dal na ukázku zvukovou nahrávku z 350 při rychlosti 160 km/h. Lovci typických zvuků by asi byli zklamaní. :D

Ahh ok dobre :D Myslite ze by ste mi este poradily cim nahravat msts Xfire mi to nenasel hru tak pres neho to nejde? :)

To som dal na porovnanie zvukov, že či máš takéto zvuky v tej hre alebo nie. Možno ti to pomôže.

Tuto sou moje zvuky ale omlouvam se za kvalitu nevim proc je tak spatna :( a poprosim o ruzne pripominky k jizde :) http://www.youtube.com/watch?v=jITCAGAK-2U
Nebo stiznosti co delam spatne :) proste cokoliv co mi muzete vitknout :) omlouvam se na konci oto zastaveni jenze se mi ani po projiti lokomotivi nepodarilo narvat celou soupravu do stanice, jindy zastavuji masinkou na konci peronu. :)

PooDy: Máš zastavit prvníma dveřma na konci peronu, samozřejmě že s takhle dlouhou krávu se to nemusí podařit úplně přesně, ale přejet každopádně nesmíš. Že zadní vozy nejsou na peroně tě nemusí zajímat. Jinak obecně k brzdění: radši dřív a méně, v první etapě si to tam nasypal zbytečně moc a pak pro změnu moc málo :).

PooDy napsal:
...Nebo stiznosti co delam spatne :) proste cokoliv co mi muzete vitknout :) omlouvam se na konci oto zastaveni jenze se mi ani po projiti lokomotivi nepodarilo narvat celou soupravu do stanice, jindy zastavuji masinkou na konci peronu. :)
Já bych vytknul to, že vitknout působí jako pěst na oko. Chlape, tvrdé Y.
Lokomotivy také na konci tvrdé Y :D

Pajo takze ani lokomotivou nesmim prejet? a je to sice dlouhy vlak ale ja jsem na nej tak trochu zvyklej :D vetsinou jezdim este s jednim vozem :D ja vim sem to na zacatku trochu prehnal i kdyz tu trasu znam tak jsem neodhadl vzdalenost brzdeni :), a pane Semora omlouvam se za i a i :D uz se to nestane snad :D co by jste vytknul vy? :) krom i :D

Back
Nahoře