Aktivity MZ

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna mzitka
  • Datum začátku Datum začátku

mzitka

Začátečník
na své stránce jsem zveřejnil svou první aktivitu - nákladní vlak Pn64712 pro trať BP.

Uvítám konstruktivní kritiku a připomínky. Nebo náměty na další aktivity....

Jen takovou maličkoust, zkratky aktivit MZ používá Martin Zeman. Ono to asi ničemu nevadí, ale jen pro pořádek. ;-)

Pawlik napsal:
Jen takovou maličkoust, zkratky aktivit MZ používá Martin Zeman. Ono to asi ničemu nevadí, ale jen pro pořádek. ;-)

a sakra.... no snad to vadit nebude.... i já vycházím ze svého jména....

Tak jsem v Nymburce, najel na vozy, svěsil a valím na NB-město. Jen mám připomínku. V Lysé nad Labem ti chybí hláška o tom, že budu spraven o odjezdu výpravčím. A v Nymburce máš málo odstavených vozů. Jinak chválím za nákladní aktivitu, páč těch tu moc není.

Pepa z Nuslí napsal:
Tak jsem v Nymburce, najel na vozy, svěsil a valím na NB-město. Jen mám připomínku. V Lysé nad Labem ti chybí hláška o tom, že budu spraven o odjezdu výpravčím. A v Nymburce máš málo odstavených vozů. Jinak chválím za nákladní aktivitu, páč těch tu moc není.

Díky - hlášku dnes opravím. Vozů tam je málo vlastně schválně, protože na vlaku má správně být z Malešic postrk, což nevím jak udělat /couvat někam se soupravou na odstavenou lokomotivu mi přišlo divné/.

petert napsal:
Nazdar

práve som si chcel prejsť aktivitu Pn 64712, ale nejak nejde stiahnuť.

Děkuji za upozornění.
chybička se vloudila - dělal jsem tam po ránu opravu a nejspíš z důvodu rozespalosti :cry: jsem zapoměl změnu uložit..... už je v pořádku

Ahoj,jsou tam nějaké velké změny po opravě v aktivitě,poněvadž jsem už v Lysé nad Labem,tak jest-li to mám jet znova?

bastard napsal:
Ahoj,jsou tam nějaké velké změny po opravě v aktivitě,poněvadž jsem už v Lysé nad Labem,tak jest-li to mám jet znova?

ne, jen ta hláška na vjezdu do Lysé - čekat na rozkaz k odjezdu.....

mzitka napsal:
bastard napsal:

ne, jen ta hláška na vjezdu do Lysé - čekat na rozkaz k odjezdu.....

OK! Zrovna jsem tam tak na ní počkám,díky.

mzitka napsal:
...protože na vlaku má správně být z Malešic postrk, což nevím jak udělat /couvat někam se soupravou na odstavenou lokomotivu mi přišlo divné/.
Před Malešicema bych být tebou spravil fíru o tom aby zastavil třeba před odjezdovým návěstidlem. Pak umístíš do trasy hráče traffic loko (trasa musí začínat za vjezdovým návěstidlem), nastavíš výkon na co nejnižší (mě se osvědčilo 3) a necháš ho najet na soupravu.

Jo a trasu dáš dostatečně dlouhou aby ti nezmizel před napojením. Ale hráč musí mít zabržděno (vlakovou brzdu)

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře