Chyba spuštění Train Store

Tak tu je ťažká pomoc. Ak si všetko nainštaloval tak, ako treba, tak to musí ísť na prvý šup. Niekde si urobil chybu. Takže všetko odinštalovať, vymazať, aj registre a znova, a poctivo, aj trainset. :cool:

Kriste...Musí existovať nejaký blbý faktor, ktorý mi ten MSTS Bin vymazáva...
Aha! Zbadal som polozku "Uninstal Msts buin patch 1.7xxxx" čiže tam je ešte 1.7...a neda sa ani odinštalovať...neviem prečo..idem sa na to mrknuť, možno je to tým..lebo ja som si na ňu tym padom daval 1.8...
A ešte dačo.Vie niekto ako odstránim MSTS update?či to sa vymaže s odinštalovanim tej aktualizácie?

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, takže som sa teda rozhodol to celé preinštalovať.Už mi to nefunguje vôbec :D a chcel som sa opýtať, či je potrebné po odinštalovaní vymazať všetky registre a rôzne zložky , aby si PC nepamätal, že tam niekedy nejaké MSTS bolo?A áno tak ako to prosim Vás urobím... :rolleyes: Vďaka... :)

No myslím si že nejlépe bude, když to celé odinstaluješ, vyčistíš registry (čistící prostředek ti doporučí v nejbližší drogerii), a zapomeneš na to že nějaké MSTS vůbec existuje. Nejen tobě se uleví......

Zdravím všechny !

Po kompletní přeinstalaci MSTS a BP 86 (s max.snahou o přesné dodržení postupů - vč. registrů atd.) mi sice Train Store hlásí, jak pracuje, ale ve skutečnosti soubory nepřesouvá a start MSTS nijak neurychluje. MSTS se spustí standartně (obvyklou rychlostí) a vše ostatní funguje. Odpovědi jsem hledal i přes Google, ale nějak se nedaří. Tak se předem omlouvám za začátečnický dotaz a děkuji za rady.

S pozdravem

Kohlík

Pokud mám Sedmičky, tak je určitě nutné instalovat způsobem "Spustit jako správce a v zástupci zatrhnout spustit jako správce. protože například Activity Mover, když se tohle neudělá, také aktivity nepřesouvá.

Dík za rychlou reakci.
Opět jsem zapomněl napsat, že mám XP. Je rovněž "záhada", že po kompletní instalaci BP jde spustit MSTS jen přes Train Store a ne přes zástupce na ploše, upraveného přesně podle návodu ( souvislost s Binem ?). Jinak MSTS a všechny související programy mám na jednom disku (F) se správně nastavenými cestami.
Po úplně první instalaci na "C" rychlý start fungoval.
Po nové instalaci nastal uvedený problém. Registry jsou vyčištěny přes CCleaner a ještě podrobně zkontrolovány a to opravdu velkým odborníkem přes software.

S pozdravem

Kohlík

MSTS jde spustit i přímo, ale pokud tam bude hodně aktivit, tak to trvá asi 10 minut, což mnozí uživatelé nevydrží a myslí si, že jim hra zamrzla.
Jinak Trainstore musí mít odkládací složku na stejném disku (oddíle), jako je MSTS. Pokud ne, tak přesouvání souborů MSTS trvá stejně dlouho, jako když se kopírují soubory na jiný oddíl. Což asi odpovídá popisovanému problému. Návod v češtině k Trainstore je přiložený.

Chceš hrát aktivitu, která není kompatibilní s poslední verzí tratě, buď si tu trasu musíš opravit v editoru úkolů, nebo počkat až autor tento úkol opraví a ty si jej znova nainstaluješ, jinak bohužel smůla, nezbývá než aktivitu odinstalovat. Ale může být i jiná chyba, z tvého dotazu není přímo jasné, jaký je přesný problém.

Back
Nahoře