Nefungujcí aktivity

blood-vampire

Začátečník
Zdravím mám veliký problém při instalaci BP šlo skoro vše ok,ale ennaistaloval se trainset 2 část(vozy cicích společností)nevítě kde ho sehnat?A ještě když zapnu jakokouliv aktivitu kromě zkoumání tratě tak mi to hodí bud chybovou hlášku(to si musím sehnat vůž to chápu),ale někdy se to jen načítá a spadne to nevíte někdo co s tím?

Vozy cizích společností ? Co to je?
Aha. V dávných dobách na počátků věků jsem to podobně měl v instalaci rozdělené.
Teď se dívám a scripta mám ještě zachovaná. Naposledy se takto instaloval Trainset 17.10.2007 :D
To jsme byli o 3 roky mladší.

Verzi tohoto DVD si nechej jako demo, jak kdysi vypadala BP a tehdejší trainset. V žádném případě v tomhle nemůže fungovat žádná současná aktivita. Pokud chybuje instalace z DVD, tak zkus setup zkopírovat na disk a instalovat odtud nebo zkus u známých jinou mechaniku.

Zbyněk Šemora napsal:
Vozy cizích společností ? Co to je?
Aha. V dávných dobách na počátků věků jsem to podobně měl v instalaci rozdělené.
Teď se dívám a scripta mám ještě zachovaná. Naposledy se takto instaloval Trainset 17.10.2007 :D
To jsme byli o 3 roky mladší.

Verzi tohoto DVD si nechej jako demo, jak kdysi vypadala BP a tehdejší trainset. V žádném případě v tomhle nemůže fungovat žádná současná aktivita. Pokud chybuje instalace z DVD, tak zkus setup zkopírovat na disk a instalovat odtud nebo zkus u známých jinou mechaniku.

Jj já mám 07.Takže říkáš koupit aktuální verzi?A zkopírovat na HDD zkusím,že mě to nenapadlo hned.

Zdravím všechny. Můžete poradit. Nainstaloval jsem BP 85.04 a všechno mi frčí jedna báseň, jen aktivita topírna mě hned po odkliknutí první hlášky, kde je izákladní info o aktivitě, rychlost v depu atd, okamžitě zmrzne a asi po minutě kdy nic nefunguje,(ani kurzor myši) se mi hra vypne. Děkuji za radu

Zapsat parametr do zástupce MSTS. Je to povinná položka. Pokud nezapíšu nebo chybně zapíšu, děje se přesně tohle. Pokud parametr mám správně, tak je ještě druhá věc. Pokud navštívím nastavení MSTS, cokoli změním, tak je nutné reinstalovat MSTS BIN. Je to kvůli novým přidaným prvkům. Jinak se děje také tohle.

Mě to po kompletní přeinstalaci na W7 dělalo to samé - po odkliknutí první hlášky, jakmile se ozvalo zasyčení, tak celé MSTS spadlo. Pomohlo až přepsání souboru "Soundcfg.dat" ve složce GLOBAL novější verzí, kterou jsem našel v ROUTES/Břecla-Praha/Activites/Doporučeno nainstalovat/Global. Anebo opravit řádek: SoundSystem ( 5, 300, 200, 31457280 ).

Tak nevím, nejsem moc velký počítačový odborník, tak je to asi nad muj pochop. Ve složce ROUTES/Břeclav-Praha/Activites jsem nic jako doporučeno nainstalovat nenašel. Je tam jen složka \Jízdní řády a soubor ACT topírna noc, který nevím jak bych otevřel. Taky nevím kde najdu řádek Sound System. Jsem počítačový ňouma a tak bych prosil nějak polopaticky a zároveň děkuji za trpělivost.
Jo a ještě mám problém s aktivitou den blbec. Po dojezdu do Hradce králové hra spadne. Poslední hláška je že s provozních dúvodů bude odjezd asi v 9.03 a tím končím tvá Máňa. Přeinstaloval jsemPatch Bin, Global, bez výsledku.Dokonce jsem přeinstaloval komplet celou hru a nic. Je zajímavé, že tohle samé mi dělá i na jiném PC.
Měl jsem nainstalovanou verzi BP84 tam jsem bez problému dojel až do Bratislavy i s tím, že po překročení povolené rychlosti o 5km, se zapla záchranná brzda, ale teď ve verzi BP85 můžu jet ve 40 i 100 a jedu bez problémů, i když jen po Hradec. Původní DVD s verzí BP84 už nemám. Takže pokud by někdo věděl co s tím?

Naposled editoval moderátor:
To icehammer2:
Velice jednoduché. Najdi si zde příslušná vlákna, kde je ten tvůj problém již nejméně 100x vyřešen. No a pokud "nemáš čas něco hledat" tak to se asi budeš muset obrátit někam jinam....

Icehammer2:

Ak chceš jazdiť po dostupných čs. tratiach, musíš mať aspoň základné znalosti s inštaláciou súborov, ich kopírovaním, editovaním, atď. Ak ani po preštudovaní tohto fóra nezvládaš elementárne veci s prácou s MSTS zostáva ti len buď jazdiť na defaultných tratiach alebo požiadaj o pomoc nejakého svojho šikovnejšieho kamaráta.

Back
Nahoře